Connect with us

Lifestyle

Μεγάλες αλλαγές στο Survivor, τους νέους κανόνες αποκάλυψε ο Ατζούν – Πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου

Published

on

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε αποκαλύψεις για τις αλλαγές που έρχονται στο Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι ψηφοφορίες του κοινού καταργούνται.

«Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Ναι, θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί.

Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα.

Στο σχόλιο ότι η Φαίη Σκορδά δεν «επιτρέπει» στον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor, ο Ατζούν απάντησε: «Σεβόμαστε κάθε απόφαση, αλλά φυσικά θα χαιρόμασταν να ήταν στο show. Αλλά δεν θέλω να διαταράξω τις σχέσεις τους, οπότε το σέβομαι».

Ροή ειδήσεων

Advertisement