Connect with us

Lifestyle

Κλείδωσε η ημερομηνία για το πάρτι της Ένωσης στο Survivor: Τρεις «παλιοί» επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Published

on

Σε λίγες μέρες οι δύο ομάδες του Survivor θα ενωθούν στο καθιερωμένο μεγάλο πάρτι όπου θα δώσουν το παρών και τρεις παλιές καραβάνες.

Έρχεται το πάρτι της Ένωσης στο Survivor, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα από την εκπομπή «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για το μεγάλο γεγονός που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κι αυτό διότι στην Ένωση, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να φορέσουν ρούχα και να γευματίσουν σε ένα πλούσιο τραπέζι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τον καθιερωμένο πλέον διαγωνισμό τραγουδιού.

Μετά το πάρτι, οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας, θα μοιράζονται την ίδια παραλία. Ωστόσο, οι δύο ομάδες θα παραμείνουν μέχρι το παιχνίδι να γίνει ατομικό.

Η ημερομηνία που έχει κλειδώσει για το πάρτι της Ένωσης είναι η 14η Απριλίου. Σε αυτό αναμένεται να δούμε και τρεις παλιές καραβάνες του Survivor. Πρόκειται για παίκτες που έχουν εμφανιστεί σε προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τη Ρία Κολοβού και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο τελευταίος άλλωστε, αποκάλυψε την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο μέσα από ένα story που έκανε πριν μερικές ώρες στο Instagram.

Η Ρία Κολοβού είχε κερδίσει στον περυσινό διαγωνισμό τραγουδιού και εξασφάλισε την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Ιωαννίδης είχαν κερδίσει το ταξίδι σε ένα παιχνίδι με τροχό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement