Connect with us

Ελλάδα

Υπόθεση Όλιβερ: Μάρτυρας καταγγέλλει ότι τον καθυστερούν να καταθέσει

Published

on

Ο Νίκος Γιαννέτσος σύζυγος της Κλεονίκης Τόλα της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι αναφέρει στο «protothema.gr» ότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεσή στο ΑΤ Ιτέας, αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό.

«Με πηγαίνουν από μέρα σε μέρα ενώ αυτά που πρόκειται να καταθέσω είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εξέλιξη της υπόθεσης», λέει ο κ. Γιαννέτσος. Ο σύζυγος της κτηνιάτρου ήταν δίπλα της σε όλη τη διαδικασία από την εξέταση του σκύλου μέχρι την νεκροτομή σε κτηνιατρείο ιδιώτη για λογαριασμό της περιφέρειας Βοιωτίας.

Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έχουν επικοινωνήσει πρόσωπα που γνωρίζουν σημαντικά στοιχεία για την βάναυση κακοποίηση του Όλιβερ. Του έχουν μεταφέρει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του φερομένου δράστη, τις οποίες ο ίδιος κρίνει αξιόπιστες γι’ αυτό τον λόγο θέλει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι κορυφαίος καθηγητής κτηνιατρικής έχει επιβεβαιώσει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου στην οποία αναφέρεται ότι ο σκύλος κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα ενώ οι κτηνίατροι της Π.Β εκτιμούν το αντίθετο, δηλαδή ότι ο Όλιβερ έπεσε θύμα άγριων ζώων η αγέλης σκύλων. Σημειώνεται ότι η κτηνίατρος δεν εντόπισαν ίχνη από δαγκωματιές στο σώμα του σκύλου όταν το παρέλαβε από τον ιδιοκτήτη του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement