Connect with us

Ελλάδα

Αμετανόητος ο 60χρονος που παρακολουθούσε 22χρονη με χαρτοκόπτη: Εγώ την θέλω, αυτή όχι – Τι φοβάται, μην την σφάξω;

Published

on

Αμετανόητος εμφανίζεται ο 60χρονοςπου συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, γιατί κρατώντας έναν χαρτοκόπτη παρακολουθούσε μια 22χρονη, ισχυριζόμενος ότι την αγαπάει και θέλει να είναι μαζί, παρότι η γυναίκα τον απορρίπτει.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Live News είπε πως «η κοπέλα νομίζει ότι την απειλώ και την κυνηγάω ενώ εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα. Το μόνο που κάνω είναι να αφήνω ένα λουλούδι στο γραμματοκιβώτιο. Αυτό και μόνο, τίποτα άλλο. Την γνωρίζω αφού είχαμε σχέση μαζί. Λέει ψέματα, είχαμε σχέση δύο μήνες».

«Θεωρεί ότι την απειλώ, ότι την κυνηγάω και όλα αυτά. Δεν κάνω τέτοια πράγματα. Μόνο γράμματα στέλνω και κανένα δώρο, τίποτα άλλο. Εγώ την θέλω την κοπέλα, αυτή δε με θέλει. Κάνω μια προσπάθεια να είμαστε μαζί. Μπορεί να πετύχω, μπορεί όχι. Πείτε της ότι εγώ το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μαζί. Πρωτοφανές πρέπει να είναι αυτό, δεν πρέπει να έχει τύχει άλλη φορά. Δεν το βάζω κάτω. Φοβάται. Τι φοβάται; Μην την σφάξω; Τι φοβάται;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είχε προσκολληθεί πάνω μου, είχε γίνει εμμονικός»

Η νεαρή γυναίκα μίλησε στην εκπομπή του Mega και είπε ότι γνωρίστηκαν στο μαγαζί που εκείνη εργάζονταν, αναφέροντας πως «ερχόταν έξω από το σπίτι μου, όταν εγώ σχολούσα ή πήγαινα στη δουλειά. Δε φοβήθηκα στην αρχή, αλλά ένιωσα περίεργα. Άρχισα να φοβάμαι όταν άρχισε να μου στέλνει πράγματα. Τον είχα μπλοκάρει από παντού και άρχισε να μου στέλνει πράγματα στο σπίτι ή να τα δίνει σε μία φίλη μου. Εκεί άρχισα να φοβάμαι γιατί είχε προσκολληθεί πάνω μου, είχε γίνει εμμονικός».

Επίσης, είπε ότι «με έβγαζε ασταμάτητα φωτογραφίες. Του ζήτησα πολλές φορές ευγενικά να σταματήσει. Γυρνούσα σπίτι μου, είχα έναν να με ακολουθεί συνεχώς και όταν ανέβαινα στο σπίτι καθόταν από κάτω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement