Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αστικό Κτελ Πάτρας: Με κερί και φακό η πώληση των εισιτηρίων στην Πλατεία Γεωργίου, από λάθος του Δήμου Πατρέων

Published

on

Μέρες γιορτινές και η Πάτρα έχει φορέσει τα καλά της, προκειμένου να υποδεχτεί σε λίγες ημέρες τα Χριστούγεννα. Η πλατεία Γεωργίου, αυτή με τα λιοντάρια φωτισμένη από άκρη σε άκρη, με τον κόσμο να πηγαίνει πάνω-κάτω και να βγάζει φωτογραφίες.

Χαμόγελα πολλά από όλους, οι οποίοι κοιτάζουν τα όσα έχουν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων για να υποδεχτούν την μεγάλη εορτή όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων παιδιών.

Ωστόσο φτάνοντας χθες Τρίτη 19/12/2023 στα μισά της πλατείας Γεωργίου για το κάτω μέρος αυτής το μάτι πέφτει επάνω στο κιόσκι του Αστικού Κτελ Πατρών, εκεί που πωλούνται τα εισιτήρια.

Από μακρινή απόσταση δεν διακρίνεται ο φωτισμός και νομίζεις ότι έχει κλείσει για τον οποιοδήποτε λόγο. Όμως πλησιάζοντας σε κοντινή απόσταση διαπιστώνεις ότι αχνωφαίνεται ένα κερί ή ακόμη ακόμη και φως από κινητό τηλέφωνο.

Αρχικά, υπάρχει ένα μικρό σοκ, καθώς μέσα στο σκοτάδι, βλέπεις την υπάλληλο να δίνει εισιτήρια στον κόσμο, έχοντας υπομονή. Και το ερώτημα ήταν λογικό: «Γιατί δεν υπάρχει ρεύμα;».

Λαμβάνουμε την απάντηση: «Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, έκαναν εργασίες, έκοψαν το ρεύμα και εδώ και πολλές ώρες, δουλεύουμε όπως μας βλέπετε». Για να συνεχίσει με παράπονο: «Έχουμε καλέσει όλο το μεσημέρι, αλλά κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, έχουμε ενημερώσει άπαντες, όμως ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται με κερί ή με φακό από τα κινητά μας τηλέφωνα, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό».

Όμως η… οδύσσεια των υπαλλήλων του Αστικού Κτελ Πατρών, δεν σταμάτησε ούτε σήμερα Τετάρτη 20/12/2023, καθώς μπορεί ο Δήμος Πατρέων να έχει ενημερωθεί, αλλά το συνεργείο Ηλεκτροφωτισμού δεν συνέδεσε ακόμη το ρεύμα, προκειμένου οι υπάλληλοι να μην μείνουν για μια μέρα ακόμη στο σκοτάδι. Κι όλα αυτά, όταν η αγοραστική κίνηση είναι στα φόρτε της.

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ   

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement