Connect with us

Ελλάδα

Καταγγελία για βιασμό 11χρονης στον Κολωνό: Συγκλονίζει η μητέρα της ανήλικης – «Σκέφτηκα να του κάνω κακό»

Published

on

Tη σκέψη που της πέρασε αμυδρά από το μυαλό, δηλαδή να κάνει κακό στον 47χρονο ομοεθνή της, που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη της από τα 11 μέχρι τα 17 της χρόνια, αποκάλυψε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τις καταγγελίες η μητέρα της ανήλικης.

Μιλώντας στο Star και ερωτώμενη σχετικά με τον 47χρονο Μαροκινό, που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης της, η μητέρα ανέφερε: «Η οικογένειά του είναι πολύ καλή οικογένεια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μπορεί να πήγαινε τη μικρή αγγλικά ή να την έφερνε από το γυμναστήριο. Δεν μου είχε πει τίποτα η κόρη μου. Αν ήθελα κάτι, με βοηθούσε.

Είναι κάποιος που τον ξέρω. Ήταν πολύ πιστός στη θρησκεία του και όλος ο κόσμος τον αγαπούσε. Μπορεί απλά να έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, είναι δουλειά – σπίτι. Δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρει ότι η κόρη της δεν ήταν παραμελημένη: «Ούτε από το παιδί είχα καταλάβει κάτι. Δεν είχα δει το παραμικρό. Με τη μικρή είμαι πάντα αυστηρή. Έπαθα σοκ. Σκέφτηκα να του κάνω κακό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι κρίμα να πάω φυλακή, να αφήσω το παιδί μου. Δεν έχω ούτε οικογενειακά προβλήματα, περιουσία έχουμε, με μισθό και ενοίκια. Δεν ήταν σύντροφός μου, ήταν δικός μου άνθρωπος, τον έβαζα στο σπίτι μου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement