Connect with us

Lifestyle

Τηλεθέαση: Πρωτιά της Άννας Βίσση την Παραμονή Χριστουγέννων

Published

on

Με την Άννα Βίσση στον ALPHA, τόσο στο δυναμικό όσο και στο σύνολο, επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να περάσει την Παραμονή Χριστουγέννων (24/12), όπως δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ο ALPHA μετέδωσε την πρόσφατη συναυλία της Άννας Βίσση, στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της στο τραγούδι. Στη συναυλία της Άννας Βίσση είχαν προσκληθεί, επίσης, η Λία Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, ο Μπάμπης Στόκας, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου, η Καίτη Γαρμπή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

Τι «έγραψε» η τηλεθέαση την Παραμονή Χριστουγέννων

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη Nielsen, στο δυναμικό κοινό, η συναυλία της Άννας Βίσση στον ALPHA σημείωσε 14,2% και ακολούθησαν το εορταστικό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 με 12,2%, το «Σπίτι με το MEGA» στο 8,5%, η εκπομπή «Χριστούγεννα με φίλους» στον ΣΚΑΪ με 6,4% και το «Νύχτα στάσου» στην ΕΡΤ με 2,9%.

Όσον αφορά στο γενικό σύνολο του κοινού, στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε η συναυλία της Άννας Βίσση στον ALPHA με 12,7% και ακολούθησαν το «Σπίτι με το MEGA» με 12,1%, το εορταστικό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 με 11,5%, η εκπομπή «Χριστούγεννα με φίλους» στον ΣΚΑΪ με 8,4% – ίδιο ποσοστό τηλεθέασης με την εκπομπή «Νύχτα στάσου» στην ΕΡΤ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement