Connect with us

Ελλάδα

Ρέμος, Οικονομόπουλος, Πάολα και Βέρτης στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Published

on

Στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος δίνουν από το πρωί γνωστοί, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη. Η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακκοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρίσκονται εκεί για τον Βασίλη Καρρά.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι και αρκετοί επώνυμοι.

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη (δεξιά). Δίπλα της είναι και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας (αριστερά).

kideia_karras_1.jpg

Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά.

kideia_karras_2.jpg

Στην Καβάλα έφτασε και ο Νίκος Οικονόπουλος που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βασίλη, θα τον τραγουδήσουμε και θα είμαστε οι άνθρωποι που θα μεταφέρουμε τα τραγούδια του στις επόμενες γενιές.

Μετά από λίγο στην εκκλησία του Κοκκινοχωρίου Καβάλας για να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά έφτασε και ο Νίκος Βέρτης που μετά βίας μπορούσε να αρθρώσει λέξεις. «Δεν το έχω πολύ καλά γιατί είμαι πολύ συγκινημένος. Όπως ξέρετε και εγώ κατάγομαι από εδώ. Με τον Βασίλη ήμασταν οικογένεια. Η οικογένειά του είναι και οικογένειά του. Ο κόσμος που ήρθε στο τελευταίο αντίο του Βασίλη, τα λέει όλα. Είχαν ανάγκη όλοι να τον αποχαιρετήσουν. Αγαπήθηκε ως καλλιτέχνης και λατρεύτηκε ως άνθρωπος. Καλό του ταξίδι. Εμείς θα τον αγαπάμε και θα τον τιμούμε πάντα».

Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης δίνουν επίσης το «παρών» στο τελευταίο αντίο προς τον μεγάλο καλλιτένχη.

Το ύστατο χαίρε λέει στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο, όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Πηγή: protothema.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement