Connect with us

Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του

Published

on

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, με θύμα έναν 62χρονο άνδρα.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση ηου δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Κυριακής.

«Δεν άκουσα φωνες, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» είπε σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

 

sptii_peristeri

 

Στις πρώτες  του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο 35χρονος έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ηταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης. Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ λίγο μετά κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ενημέρωσε για το έγκλημα.

spiti_peristeri2

Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την προσαγωγή του, ο 35χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο χέρι, καθώς τραυματίστηκε κι εκείνος από τη μανία με την οποία χτυπούσε τον 62χρονο πατέρα του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement