Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στα 300 κορυφαία εστιατόρια- Σπουδαία διάκριση για το “Δημοριρί” του Ρίου

Published

on

 

Στη λίστα με ένα από τα τριακόσια κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας που παρουσίασε τον Δεκέμβριου του 2023 η έντυπη έκδοση «Πρώτο Θέμα» εντάχθηκε το εστιατόριο «Δημοριρί» στο Ακταίο.

Το εστιατόριο ιδρύθηκε την δεκαετία του 1960 στην παραλία του Ρίου Πατρών. Είναι κυκλαδίτικης αισθητικής που προσφέρει νόστιμα πιάτα με φρέσκα θαλασσινά προσεγμένης ποιότητας, τα οποία μπορεί κανείς να τα απολαύσει με καλό κρασί και φυσικά καλή παρέα!

Ένα από τα χαρακτηριστικά του πιάτα είναι η ψαρόσουπα βελουτέ. Ξεχωρίζει, επίσης, το ελαφρύ τηγάνι στα πιάτα, η μαεστρία στο ψήσιμο στη σχάρα στα φρέσκα ψάρια. Η βασική φιλοσοφία του εστιατορίου είναι η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα που βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή με υλικά άριστης ποιότητας συλλέγονται καθημερινά και με το σωστό μαγείρεμα αναδεικνύονται.

Πρόκειται για εστιατόριο Α’ κατηγορίας που σερβίρει χειροποίητους μεζέδες, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά και γεύσεις από την ελληνική αλλά και μεσογειακή κουζίνα. Είναι ανοικτό όλες τις ώρες της ημέρας σε ζεστή και καλαίσθητη αίθουσα 230 τ.μ. δίπλα στην θάλασσα και με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο αλλά και την γέφυρα Ρίου Αντίρριου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement