Connect with us

Ελλάδα

Αγωνία για την 41χρονη αγνοούμενη έγκυο – Στο μικροσκόπιο το κινητό του συντρόφου της

Published

on

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την 41χρονη Γεωργία, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά. Οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και το κινητό του συντρόφου της, καθώς, σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται πως η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Οι Αρχές ερευνούν την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Ο σύντροφος της γυναίκας, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως πως «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της».

«Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για μια «περίεργη υπόθεση». «Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, έχει μια θολούρα. Το ερευνά το Ανθρωποκτονιών. Τα πρώτα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα τα έχει δώσει στο ηλεκτρονικό έγκλημα και περιμένει την ανάλυση», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ιδιαίτερη υπόθεση και γι’ αυτό το πήρε των Ανθρωποκτονιών. (…) Απασχολεί η ιδιαιτερότητα της κατάστασής της. (…) Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι καλά. (…) Έχει αρχίσει η εξέταση από συγγενικά πρόσωπα, καλούνται για κατάθεση».

Ροή ειδήσεων

Advertisement