Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αγωνία για βρέφος 37 ημερών- Νοσηλεύεται διασωληνωμένο με οξύ καρδιογενές  σοκ στο ΠΓΝΠ

Published

on

 

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας ενός  βρέφους μόλις 37 ημερών. Εξαντλητικές προσπάθειες καταβάλλουν οι γιατροί της ΜΕΝ Νεογνών της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, προεξάρχοντος του γνωστού Επειγοντολόγου Ανδρέα Ηλιάδη για να διαφύγει του κινδύνου βρέφος μόλις 37 ημερών που μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για αγοράκι μόλις ενός μηνός και εφτά  ημερών  που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Γ»,  μεταφέρθηκε προχθές στο Καραμανδάνειο  υποτονικό με κακή κλινική εικόνα η οποία επιβεβαιώθηκε από τις εργαστηριακές, καρδιολογικές και λοιπές εξετάσεις.

Με δεδομένη την βαριά κατάσταση του που επιβεβαιώθηκε από τα αέρια αίματος και κυρίως από την υπερκοιλιακή ταχυκαρδία που διαπιστώθηκε  το βρέφος διασωληνώθηκε άμεσα και διεκομίσθη στη ΜΕΘ Νεογνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους στο βρέφος που νοσηλεύεται διασωληνωμένο  με   υπερκοιλιακή ταχυκαρδία έγινε ανάταξη και ερευνώνται τα αίτια της κατάστασης του  ενώ εξετάζεται αν πάσχει από κάποιο εγγενές μεταβολικό νόσημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement