Connect with us

Lifestyle

Γιάννης Κατινάκης: Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου

Published

on

To τελευταίο διάστημα είναι όλο και περισσότερες οι συζητήσεις γύρω από το θέμα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και της τεκνοθεσίας.

Με αφορμή τις συζητήσεις αυτές, ο Γιάννης Κατινάκης θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, μέσα από τα social media. Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο ηθοποιός και Instagrammer ξέσπασε για όσα ακούγονται από ανθρώπους που είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά, δήλωσε: «Το ξέρω ότι θα φάω πολύ hate, αλλά δεν πειράζει. Είναι η γνώμη μου και έχω νευριάσει πάρα πολύ. Θέλω να τοποθετηθώ για όλο το ζήτημα που έχει προκύψει για τους γάμους ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία παιδιών».

Εξήγησε στη συνέχεια: «Τι με νευριάζει εμένα πολύ; Δεν χρειάζεται όλοι να έχουμε μία γνώμη στα πάντα. Πολλές φορές αυτή η γνώμη είναι περιττή, όταν αφορά ζωές άλλων ανθρώπων. Όταν ένας διπλανός μας θέλει να κάνει παιδί αφορά κάποιον η γνώμη μας; Μας πέφτει λόγος; Όχι. Όταν ο διπλανός μας θέλει να υιοθετήσει κάποιο παιδί, μετράει κάπου η γνώμη μας; Όχι, μετράει η γνώμη των αρμόδιων φορέων που θα αποφασίσουν αν το ζευγάρι είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί. Άπαξ και πληροί τις προϋποθέσεις, υπάρχει κάποιος λόγος να έχουμε γνώμη εμείς πάνω σε αυτό; Κανένας λόγος δεν υπάρχει».

 

Αναφέρθηκε επίσης, στο θέμα του bullying που μπορεί να δεχτεί ένα παιδί με ομοφυλόφιλους γονείς. «Λένε “αν ένα παιδί έχει ομοφυλόφιλους γονείς, θα δεχτεί bullying στο σχολείο”. Να μη δεχτεί. Να γίνουμε άνθρωποι, να εκσυγχρονιστούμε και να μη δεχτεί. Εσένα δεν σε ψήνει να μεγαλώσεις το παιδί σου, με τρόπο που δεν θα επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους; Όχι, θα πρέπει το θύμα να κρυφτεί και να προστατευτεί. Αυτή η λογική μας έχει καταστρέψε. Χρήσιμο θα ήταν να μην λέμε στους ανθρώπους τι να κάνουν για να μην δεχτούν μία επίθεση, θα ήταν καλό να λέμε στους ανθρώπους που επιτίθεται να σταματήσουν να το κάνουν», τόνισε.

Ο Γιάννης Κατινάκης εξήγησε επιπλέον, πως το πρόβλημα των περισσότερων μάλλον δεν είναι η τεκνοθεσία, αλλά η ομοφυλοφιλία από μόνη της.

«Το βασικό πρόβλημα των ανθρώπων δεν είναι η τεκνοθεσία, είναι η ίδια η ομοφυλοφιλία. Ζούμε σε μια χώρα ομοφοβική και πάνω στην ομοφυλοφιλία, δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει θέμα γνώμης, αλλά θέμα γνώσης. Είναι κάτι το φυσιολογικό, επιστημονικά αποδεδειγμένα. Για αυτό, θεωρώ ότι οι γνώμες δεν χρειάζονται για ξένες ζωές. Αν ο καθένας κοιτούσε τη δική του καμπούρα, αυτή η κοινωνία μπορεί να ήταν έστω λίγο καλύτερη», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Και επειδή βλέπω διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που λένε “και αυτό το λέμε εξέλιξη”, μάλλον θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα, κλεισμένο μέσα σε μία ντουλάπα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου, αν δεν σου έφερε τις παντόφλες. Λυπάμαι, αρνείσαι να εξελιχθείς».

Ροή ειδήσεων

Advertisement