Connect with us

Στοίχημα

«Τσιμπάει» αποτέλεσμα η Παναχαϊκή, G/G στο Ηράκλειο

Published

on

 

«Φτωχό» το σημερινό πρόγραμμα. Στο Ηράκλειο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται για τη δεύτερη κατηγορία.

  1. Παναθηναϊκός Β – Παναχαϊκή (14:00)

Ο Παναθηναϊκός Β στο τελευταίο του ματς μέσα στο 2023 πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην Καλαμάτα, μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Διατηρείται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τελευταία θέση, όπου βρίσκεται η σημερινή του αντίπαλος, οπότε γίνεται φανερό πόσο σημαντικό είναι το ματς. Οι Πατρινοί είναι βελτιωμένοι με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο τους, παρότι δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη. Στο τελευταίο τους ματς υποχρέωσαν την πρωτοπόρο Καλλιθέα σε ισοπαλία, φέρνοντας το 5ο «Χ] στις 6 πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Αλλοπρόσαλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Παναχαϊκή. Το Χ2 σε συνδυασμό με το Οver 1,5 προσφέρεται στο 2.62.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Interwetten 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις! 

  1. ΟΦΗ – Λαμία (20:00)

Ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει τίποτα από την αλλαγή προπονητή, μετρώντας 3/3 ήττες με τον Πέπε Μέλ στον πάγκο. Πιο πρόσφατη η τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», αποτέλεσμα που μπορεί να ήταν εντός προγράμματος, όμως η έκταση του σκορ… πόνεσε. Η Λαμία έριξε… βόμβα την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού. Μπορεί να γλίτωσε σε πέναλτι του Φορτούνη, όμως είχε πολλές ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Οι Φθιώτες ακόμα και χωρίς τον αρχισκόρερ Καρλίτος μπορούν να προβληματίσουν τους Κρητικούς, που πιέζονται για το τρίποντο. Ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.87. 

 

  1. Τούμπινγκεν – Βούρτζμπουργκ (21:00)

Περνάμε στο μπάσκετ και το γερμανικό πρωτάθλημα. Η νεοφώτιστη Τούμπινγκεν προέρχεται από 2 συνεχόμενες (και 4 στις 5 τελευταίες αγωνιστικές) ήττες, που την έχουν φέρει σε κοντινή απόσταση από την τελευταία δυάδα. Σε φουλ φόρμα η Βούρτζμπουργκ, έχει σημειώσει 6 συνεχόμενες νίκες και ανεβαίνει στη βαθμολογία. «Καίγεται» για βαθμούς η γηπεδούχος, όμως ακολουθεί μια βατή δυάδα αγώνων και μπορεί να βρει εκεί τα «ροζ φύλλα». Ποντάρουμε στο διπλό συνδυαστικά με το Under 85,6 πόντων της Τούμπινγκεν για να πάρουμε το 1.80 

 

  1. Γουίγκαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15)

Το ματς ολοκληρώνει τα πρώτα παιχνίδια για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Γουίγκαν μάχεται για την παραμονή της στην Α Αγγλίας. Τελευταία φορά που συναντήθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το 2017 για την ίδια διοργάνωση και διασύρθηκε με 4-0. Ασταθής η ομάδα του Τεν Χαχ, έχει πάρει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στην κατάσταση που είναι δεν μπορεί να σνομπάρει θερμούς, θα κυνηγήσει τον τίτλο. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ παραβιάζεται για… πλάκα, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν το πράξει και η Γουίγκαν. Ρισκάρουμε στο G/G που είναι σε απόδοση 2.15.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement