Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεσολόγγι: «Μίλησαν» τα κινητά του κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου – Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του 50χρονου

Published

on

Εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι. Τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του αγνοούμενου «μίλησαν» και έδωσαν νέα στοιχεία στις αστυνομικές αρχές, που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της εξαφάνισης του 31χρονου και να λύσουν το μυστήριο τι ακριβώς του συνέβη από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, τελικά ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη, δεν είχε αφήσει το κινητό τηλέφωνο στο σπίτι του, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα από τις 20:40 -που φαίνεται στην κάμερα της Ιόνιας Οδού να περνάει με το αυτοκίνητο- έως τις 21:41 -που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου- είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, καθώς φαίνεται εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα να ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη.

Εκτιμάται, δε, ότι έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς επιχειρώντας να κάνει κάποια κλήση. Σήμερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα κάνουν κάποιες μετρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να δουν σε ποια άλλα σημεία ενεργοποιήθηκε το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη και ποια ήταν η διαδρομή που ακολούθησε. Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνεται στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου αλλά και στην Ιόνια Οδό, όπου κάμερα των διοδίων κατέγραψε το όχημα του κρεοπώλη.

Σε ό,τι αφορά στο κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου, τα εργαστήρια της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι, ενώ αρχικά το τελευταίο στίγμα φαινόταν στις 21:45, τελικά το τελευταίο στίγμα ήταν στις 23:49 το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως εισήλθε στο Facebook. Από εκεί και πέρα χάθηκε το στίγμα του τηλεφώνου του.

Σήμερα είναι μία κρίσιμη ημέρα στο πεδίο των ερευνών για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενου, καθώς το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα -όπως αναφέρουν πληροφορίες- από το σπίτι του κρεοπώλη. Στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου και θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο αγνοούμενος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.

 

ΠΗΓΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement