Connect with us

Lifestyle

Η Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει τη μοναδική απαίτηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Published

on

Η αγαπημένη ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Ηλέκτρα στην οποία συμμετέχει, τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τη Λάμψη.

Θυμάμαι τα καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτης

«Η σειρά «Ηλέκτρα» αποδεικνύει πολύ έντονα ότι δεν έχει συμβεί καμία τρομακτική αλλαγή στη νοοτροπία 50 χρόνια μετά δυστυχώς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θυμάμαι τα καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτης. Κάναμε 12ωρα γυρίσματα τότε, είχε πάρα πολύ ορθοστασία. Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης ήταν να φοράει κάτι παντοφλάκια για να μην κουράζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λουκία Παπαδάκη.

«Σπουδαία δουλειά η Λάμψη»
Για τη Λάμψη, η Λουκία Παπαδάκη ανέφερε πως δεν θέλησε να σχολιάσει όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. «Δεν θα πω τίποτα για όσα ακούστηκαν για τη Λάμψη, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχουν περάσει 33 χρόνια από τη Λάμψη και έχουμε κάνει μία σπουδαία δουλειά και πρωτοπόρα και συνταρακτική για τα δεδομένα της εποχής».

«Να είμαστε ευγνώμονες που ήρθε στη ζωή μας αυτή η σειρά που ουσιαστικά χτίσαμε μια ολόκληρη τηλεοπτική νοοτροπία. Ένα οικοδόμημα στο οποίο βασίστηκε η μετέπειτα τηλεόραση. Με τα στραβά της και με τα καλά της πάντα. Η συγκεκριμένη γραφή ήταν χαρακτηριστική του Νίκου Φώσκολου. Έντονη. Με πολύ καλά ελληνικά. Αυτό ήταν σπουδαίο για εμάς γιατί μπορούσαμε να μιλήσουμε αυτή τη δύσκολη γλώσσα και τον δύσκολο διάλογο. Τον περίπλοκο, τον έντονο. Με τα κοσμητικά επίθετα, τις έντονες εκφράσεις. Όχι δεν ήταν υπερβολικά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Λουκία Παπαδάκη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement