Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στην Πάτρα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Published

on

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί ζωντανά στην Πάτρα την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στο Royal, στην Ακτή Δυμαίων.

Μετά την περσυνή επιτυχία της μουσικής του παράστασης ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η ιστορική μπάντα του επανέρχονται δυναμικά στο Royal της Πάτρας.

Η επανένωση της μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός που κέρδισε το στοίχημα. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του, περιοδεύουν σε αγαπημένους χώρους και αυτό τον χειμώνα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην Πάτρα, έρχονται με ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία με το κοινό όπως εκείνοι ξέρουν. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!».

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας – Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Βενετάκη

Παραγωγή: Roll Out Vision Services

Επιμέλεια παραγωγής: Αθύρ

Διοργάνωση: Mojo Live.

Προπώληση earlybirds: 15 ευρώ μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2024 στην πλατφόρμα της MORE by viva https://www.more.com/music/o-alkinoos-ioannidis-zontana-stin-patra/ και στα εξής σημεία: discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και Joe Records.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6945537855 (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ).

Η προπώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί από 1η Φεβρουαρίου στα ίδια σημεία στην τιμή των 17 ευρώ.

Ώρα προσέλευσης: 20.30.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στην Πάτρα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ροή ειδήσεων

Advertisement