Connect with us

Στοίχημα

Με το 2.50 από το «ΣΕΦ» και τις ισοπαλίες στα ντέρμπι

Published

on

Δράση στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τη Μπασκόνια, υποδεχόμενος τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σούπερ μονομαχίες σε Κύπελλο Ισπανίας και Σούπερ Καπ Ιταλίας, combo επιλογές από Τουρκία και Πορτογαλία.

  1. Τραμπζονσπόρ – Μανίσα (18:00)

Στο Κύπελλο Τουρκίας (φάση των «32», νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί), η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται τη Μανίσα. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε σταθερά καλή κατάσταση και γνωρίζει πως μέσω πρωταθλήματος δεν μπορεί να διακριθεί (θα παλέψει για την 3η θέση), οπότε θα τα δώσει όλα για να φτάσει μακριά στο Κύπελλο. Βέβαια, την περιμένει ματς με τη Γαλατάσαραϊ την Κυριακή, οπότε θα προσπαθήσει να μη ξοδέψει πολλές δυνάμεις. Η Μανίσα είναι μέτρια ομάδα της Β’ κατηγορίας, που δύσκολα θα αντέξει. Το φαβορί (με βασικούς ή όχι) μπορεί να κερδίσει, δεν βλέπουμε να το κάνει με εμφατικό τρόπο. Επιλογή μας το 1 & Under 3,5 που πληρώνει 2.17.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Stoiximan Casino Live 2024 – Γιατί θεωρείται το κορυφαίο στην Ελλάδα

  1. Νάπολι – Φιορεντίνα (21:00)

Πρώτος ημιτελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας, που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία. Η Νάπολι είναι η περσινή πρωταθλήτρια και αντιμετωπίζει τη χαμένη από το Κύπελλο, Φιορεντίνα, σε ένα νέο φορμάτ που γίνεται στη διοργάνωση. Η τυπικά γηπεδούχος προέρχεται από νίκη 2-1 εις βάρος της Σαλερνιτάνα, βάζοντας στοπ στο αρνητικό σερί των 4 αγώνων. Η Φιορεντίνα έχει δύο σερί «Χ» και τρία ματς που δεν κερδίζει και σίγουρα θέλει να γυρίσει την κατάσταση. Έχει απουσίες και αμφιβολίες χρήσιμων παικτών, αλλά θεωρητικά δεν υστερεί και πολύ από την αντίπαλο της. Εξ ου και η ισορροπία στο σετ αποδόσεων. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία του 3.40.

  1. Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

Όσον αφορά στο μπάσκετ, θα κάνουμε στάση στην Ευρωλίγκα για τη μονομαχία Ολυμπιακός – Μακάμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 11-10 έως τώρα στη διοργάνωση και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το 71-52 επί του Κολοσσού Ρόδου. Στην έδρα της Μπασκόνια δεν είχαν και πολύ καλή παρουσία, με την ήττα 80-69 να θεωρείται δίκαιη. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει 12-9 στη διοργάνωση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην πρώτη εξάδα. Δεν παρουσιάζει σταθερότητα στις επιδόσεις της. Βλέπουμε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, μας καλύπτει βέβαια ως επιλογή και το +12.5 των φιλοξενούμενων, μιας και φτάνουμε σε απόδοση 2.50.

  1. Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30)

Κύπελλο Ισπανίας και ντέρμπι από τα λίγα. Η Μαδρίτη στα… δύο, με την Ατλέτικο να περιμένει στο «σπίτι» της τη μισητή Ρεάλ. Οι δύο ομάδες τα είπαν και πριν από λίγες ημέρες στη Σαουδική Αραβία, με τη Ρεάλ να κερδίζει 5-3 στην παράταση στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ (μετέπειτα το κατέκτησε εις βάρος της Μπαρτσελόνα). Η Ατλέτικο θα ψάξει αντίδραση, τη στιγμή που στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (σερί 12-1-0). Η Ρεάλ έχει όμως «μέταλλο», δεν ξέρει τι θα πει ήττα στα 21 τελευταία ματς (17-4-0). Δεν υπάρχει προβάδισμα για κάποια ομάδα, συνεπώς θα πάμε με το «Χ» του 3.60.

  1. Βιζέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:45)

Στην Πορτογαλία υπάρχει δράση για το πρωτάθλημα, με την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ να αγωνίζεται στην έδρα της Βιζέλα. Τα «λιοντάρια» οδηγούν την κούρσα της λίγκας, έχοντας απολογισμό 14-1-2. Με 7 διαδοχικές νίκες, δεν σκοπεύουν να γκελάρουν τώρα, μιας και θέλουν να προσθέσουν περισσότερο άγχος στην 2η Μπενφίκα. Η γηπεδούχος έχασε εύκολα 4-1 από την Μποαβίστα στο τελευταίο της παιχνίδι. Παραμένει σε θέση υποβιβασμού, με το κοντέρ να γράφει 2-7-8. Καθόλου τιμητικό ότι διαθέτει τη χειρότερη επίθεσης της κατηγορίας. Το φαβορί είναι ένα και λέγεται Σπόρτινγκ, θεωρούμε όμως πως η νίκη της δεν θα έρθει με ευρύ σκορ. Οπότε το 2 & Under 4,5 στο 1.70 είναι μία safe επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement