Connect with us

Στοίχημα

 Πληρώνει ο ΟΦΗ, combo για Λεβερκούζεν και Μίλαν

Published

on

 

Γεμίζει το πρόγραμμα και αρκετές αναμετρήσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Τα μάτια μας στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός για τη Σούπερ Λιγκ, ενώ κοιτάζουμε επίσης Πρέμιερ, Μπουντεσλίγκα και Α’ Ιταλίας. Συνεχίζεται η φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα.

  1. Αλγερία – Μπουρκίνα Φάσο (16:00)

Εκκίνηση στις επιλογές μας με Κόπα Άφρικα. Στον 4ο όμιλο, η Αλγερία κόλλησε στο 1-1 με την Ανγκόλα και πλέον τρέχει για να φτάσει στην πρώτη νίκη, ώστε να μην μπει σε μπελάδες. Είναι καλύτερη ομάδα από την Μπουρκίνα Φάσο, απαιτείται όμως προσοχή και συγκέντρωση. Η τυπικά φιλοξενούμενη κέρδισε 1-0 τη Μαυριτανία και με το ηθικό ανεβασμένο, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημία κόντρα στους Αλγερινούς. Δύσκολο σενάριο βέβαια, εξ ου και η προτίμησή μας στον άσο με χάντικαπ. Κρατάμε, λοιπόν, το 1 (-0.75 Α.Η.) στο 1.90.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Bwin Casino Live 2024 – Γιατί να το επιλέξεις! 

  1. Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ (19:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ δίνει μάχη για να μην μπλέξει για τα καλά με τις θέσεις υποβιβασμού. Με 5 διαδοχικές αποτυχίες στο πρωτάθλημα, βρίσκει μία Νότιγχαμ, που ξέρει πως με νίκη θα την προσπεράσει στη βαθμολογία. Αρκετές απουσίες βέβαια για το σημερινό ματς. Όχι πως τα πράγματα βαδίζουν καλύτερα για τη φιλοξενούμενη, αν και οι δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, άλλαξαν κάπως το κλίμα. Όσο βρίσκεται χαμηλά στον πίνακα, τόσο θα αγχώνεται. Με μπόλικα κενά και αυτή. Αήττητη η γηπεδούχος στα 5 τελευταία με Νότιγχαμ για το πρωτάθλημα (3-2-0), περιμένουμε να συνεχίσει την παράδοση, αλλά με νίκη, η οποία πληρώνει 1.87.

  1. Λειψία – Μπάγερν Λεβερκούζεν (19:30)

Σπουδαίο παιχνίδι στην Γερμανία. Η Λειψία αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν, με τους «ταύρους» να θέλουν να σπάσουν το αήττητο της αντιπάλου (14-3-0). Η γηπεδούχος προέρχεται από ήττα 1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αποτέλεσε που έφερε πίκρα στις τάξεις της. Από την άλλη, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο «πετάει», παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχοντας δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Δεν βλέπουμε να χάνει ούτε τώρα, συνεπώς το Χ2 & Over 1,5 στο 1.93, είναι μία συνετή επιλογή, δεδομένου πως μπορούν να σημειωθούν και αρκετά τέρματα.

  1. ΟΦΗ – Παναιτωλικός (20:00)

Στάση Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό και θα παλέψει για να βάλει «στοπ» στο αρνητικό σερί των 5 παιχνιδιών (0-2-3). Προέρχεται από το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ματς που είχε ένταση. Τουλάχιστον πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Κηφισιάς. Την πρώτη του νίκη και στη λίγκα ψάχνει ο κόουτς Μελ. Ο Παναιτωλικός απέκλεισε την Καλλιθέα, αν και έφερε 2-2 στο «Ελ Πάσο» (3-2 η νίκη στο Αγρίνιο). Έχει λυθεί επιθετικά η ομάδα του Βόκολου και γνωρίζει πως με επιτυχία στο Ηράκλειο, θα πιάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία. Δεν θα είναι εύκολο όμως, βλέπουμε περισσότερο έδρα, μας… κάνει ο άσος του 1.95.

  1. Ουντινέζε – Μίλαν (21:45)

Κλείνουμε με Ιταλία και συγκεκριμένα με τη μονομαχία Ουντινέζε – Μίλαν. Η γηπεδούχος δεν πατάει καλά στη λίγκα φέτος, μιας και βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρόβλημα της εστιάζεται στο γκολ, μίας και έχει πετύχει μόλις 21. Η Μίλαν είναι σαφώς ανώτερη και θα επιδιώξει να κερδίσει, ώστε να ψαλιδίσει τη διαφορά από τη 2η Γιουβέντους. Με 6-1-1 στα 8 τελευταία οι «ροσονέρι», έχουν όλα τα εφόδια για να περάσει από το Ούντινε. Το διπλό είναι σε νορμάλ απόδοση, σε συνδυασμό όμως με το Over 1,5 φτάνει στο 2.25. 

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement