Connect with us

Στοίχημα

Σπρώχνει το «Παλατάκι», οι «λύκοι» τον πρώτο λόγο

Published

on

Πολλές αναμετρήσεις Κυπέλλων έχει η σημερινή μέρα, ξεχωρίζει το Ατρόμητος – Λάρισα στα «δικά» μας λημέρια. Κόπα Άφρικα και φάση των ομίλων, αλλά και Game-3 στο Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για νίκη – πρόκριση.

  1. Τυνησία – Ναμίμπια (19:00)

Ξεκινάμε με Κόπα Άφρικα και τον 5ο όμιλο. Η Τυνησία κοντράρεται με τη Ναμίμπια και το έργο της θεωρητικά είναι εύκολο. Αυτό διότι είναι καλύτερη ομάδα, έχει παίκτες με εμπειρία, αλλά και ευνοϊκή παράδοση με τη σημερινή αντίπαλο (3/3 νίκες). Η τυπικά φιλοξενούμενη δεν έχει κάποιο όνομα που να κάνει αίσθηση και λογικά θα πάει σε σφιχτή τακτική. Ο άσος είναι φυσικά το πρώτο σημείο, όμως για καλύτερη απόδοση, θα προσθέσουμε και το Under 3,5, ώστε να φτάσουμε στο 1.75.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Novibet Casino Live 2024 – Γιατί να το επιλέξεις

  1. Ατρόμητος – Λάρισα (19:00)

Στο Κύπελλο Ελλάδας, βρισκόμαστε στη φάση των «16» και υπάρχει ο επαναληπτικός μεταξύ Ατρομήτου και Λάρισας. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και το προβάδισμα πηγαίνει αυτομάτως στον γηπεδούχο. Ο Ατρόμητος προέρχεται από το 1-1 με τον ΟΦΗ, με το αποτέλεσμα αυτό έφτασε τα 12 ματς δίχως ήττα (6-6-0). Η Λάρισα είναι από τις δυνατές ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, μιας και βλέπει «άνοδο». Θα το παλέψει στο Περιστέρι, δεν αντιμετωπίζει πάρα πολλές απουσίες, πλην του Πεντρόσο. Σκέψη μας είναι να πάμε με το G/G, το οποίο προσφέρεται στο 1.95.

  1. ΠΑΟΚ – Τόφας (19:30)

Πάμε και στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στο FIBA Champions League. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την τουρκική Τόφας στο 3ο μεταξύ τους παιχνίδι, με το σκορ να είναις το 1-1. Αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση στο Περιστέρι (ήττα 71-35), με το σύνολο των πόντων του να είναι τραγικός. Κατάμεστο το γήπεδο κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από οριακή ήττα 87-86 στο εγχώριο πρωτάθλημα της από τη Σαμσουνσπόρ. Δεν θα είναι εύκολο το έργο για τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά εδώ που το έφτασε αξίζει ο άσος (πρόκρισης στο Top-16) στο 2.22.

  1. Γουλβς – Μπρέντφορντ (21:30)

Στο Κύπελλο Αγγλίας υπάρχουν επαναληπτικοί αγώνες και η στάση μας θα γίνει στο ζευγάρι Γουλβς – Μπρέντφορντ. Με σκορ 1-1 στο 1ο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να τα λένε για 3η φορά φέτος, μιας και έπαιξαν στο πρωτάθλημα (4-1 στο ίδιο γήπεδο με σήμερα). Η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο σερί 4 αγώνων (3-1-0) και δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της. Η Μπρέντφορντ δεν πατάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό φαίνεται στο αρνητικό σερί 0-1-5. Με πολλές και σημαντικές απουσίες η φιλοξενούμενη, δύσκολα θα τη βγάλει «καθαρή» απόψε. Ο άσος έχει σαφές προβάδισμα, τίμιος ακόμη και στο 1.90.

  1. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές (22:00)

Κύπελλο Ισπανίας, φάση των «16», με την Μπιλμπάο να υποδέχεται την Αλαβές. Μονό ματς, συνεπώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες. Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, μιας και μετράει 5 σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-1 επί της Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων. Πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει 8-2-0 στα 10 τελευταία. Η Αλαβές γνωρίζει πως θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση. Όσο σκληράδα και να βγάλει, θεωρούμε πως στο τέλος θα υποκύψει. Ο άσος έχει προβάδισμα, με το Under 3,5 από κοντά φτάνει στο 2.20 και αξίζει και με το παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement