Connect with us

Ελλάδα

Στις Σπέτσες η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την πολυσυζητημένη συνεδρίαση – Η μεταμεσονύχτια άφιξη του Κασσελάκη

Published

on

Με στόχο τον απολογισμό του έως τώρα κοινοβουλευτικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και τον προγραμματισμό των προτεραιοτήτων και των νομοθετικών πρωτοβουλιών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το επόμενο διάστημα, ξεκινά σήμερα η διήμερη συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στις Σπέτσες.

Οι εργασίες, που θα λάβουν χώρα στο σπίτι που διατηρεί στο νησί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 16:00 και θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις-εισηγήσεις από τον κάθε τομεάρχη, με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα, ενώ της κάθε παρουσίασης θα ακολουθεί και διαδικασία συζήτησης.

Οι βουλευτές στην πλειονότητά τους έχουν ήδη ετοιμάσει, όπως λένε πληροφορίες, τα ηλεκτρονικά αρχεία, τα λεγόμενα power point, με τα οποία θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το πέρας των σημερινών διαδικασιών, ο κ. Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές στο σπίτι του.

Οι εργασίες θα επανεκκινήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το βράδυ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στη μία μετά τα μεσάνυχτα στις Σπέτσες για τη συνεδρίαση. Τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν κατάφεραν να καταγράψουν την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι αστυνομικοί του φρόντισαν με τη συνεργασία Λιμενικών και αστυνομικών του νησιού να περάσουν κάτω από το ραντάρ.

Και ενώ οι κάμερες ανέμεναν τον κ. Κασσελάκη να αποβιβαστεί με το θαλάσσιο ταξί σε προβλήτα κοντά στο σπίτι του εκείνος τελικά έφτασε στο κεντρικό λιμάνι. Στον μόλο δίπλα από το σπίτι έφτασαν τα ταξί με τις βαλίτσες του κ. Κασσελάκη.

Στις Σπέτσες δεν αναμένεται να δώσουν το «παρών» ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η βουλεύτρια Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε αντιπροτείνει να διεξαχθούν οι εργασίες σε περιοχές που επλήγησαν από θεομηνίες, και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, για προσωπικούς λόγους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement