Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε ο Τσιτσιπάς από το Αυστραλιανό Οπεν

Published

on

Στους «16» ολοκλήρωσε την περιπέτειά του στο φετινό Αυστραλιανό Οπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Τέιλορ Φριτζ με 3-1 σετ.

Η πορεία του Στέφανου στο πρώτο Grand Slam του 2024 θα του αποφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό 228.451 ευρώ, που αντιστοιχεί στην παρουσία του στους «16».

Από την άλλη, Φριτζ, που πέρασε στους «8», έχει εξασφαλισμένα 365.523 ευρώ.

Ο Ελληνας τενίστας παίρνει τα χρήματα και στρέφει το βλέμμα του στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σε υψηλές πτήσεις και μεγάλες εμφανίσεις – νίκες κόντρα στα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένο και το tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για το Davis Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια που θα γίνουν 3-4/2 στην Αθήνα.

Λιγότερα από πέρσι

Οσον αφορά στα υπόλοιπα χρηματικά έπαθλα του φετινού Αυστραλιανού Οπεν, όσοι βρεθούν στα ημιτελικά θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 603.112 ευρώ, ενώ ο φιναλίστ θα πάρει 1.050.878 ευρώ και ο νικητής 1.918.995 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του. Με την παρουσία του στον μεγάλο τελικό ο Ελληνας τενίστας είχε βγάλει λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement