Connect with us

Ελλάδα

Χαλκίδα: Ψάχνουν στα κινητά τις απαντήσεις για το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 43χρονου από τη 39χρονη

Published

on

Στα κινητά τηλέφωνα της δράστιδος και του θύματος αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ το κίνητρο της δολοφονίας του 43χρόνου από την 39χρονη μητέρα στη Χαλκίδα.

Το γεγονός ότι η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα τηρεί άκαμπτη στάση και αρνείται να αποκαλύψει το παραμικρό για τους λόγους που την οδήγησαν 5 λεπτά πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου (20.01.24) να εφοδιαστεί με δύο μαχαίρια, να στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ξυλουργού και να τον κατακρεουργήσει, τους κάνει να αναζητούν μέσα από τις επαφές των δύο προσώπων, τις αιτίες του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να ζητήσουν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, και με εισαγγελική παραγγελία, να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνα και να «ξεσκονίσουν» όλες τις κινήσεις τους. Εκεί πιστεύουν, ότι θα βρεθεί η λύση του μυστηρίου, και θα διαφωτίσουν τη φρικτή αυτή ιστορία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και φίλος του θύματος κ. Θανάσης Τάρτης, ανέφερε ότι η 39χρονη ήταν ένα εμμονικό άτομο, το οποίο κυνηγούσε τον ξυλουργό και μάλιστα, όπως επεσήμανε, είχε δει ο ίδιος μηνύματα της κατηγορουμένης προς το θύμα, στα οποία η 39χρονη ανέφερε πως « Αν δε σε έχω εγώ δεν θα έχει καμία άλλη…».

Εκτιμούν, λοιπόν, ότι μέσα από το ξεσκόνισμα των τηλεφώνων θα βρουν τις απαντήσεις. Βέβαια την Τετάρτη (24.01.24) αναμένεται και η απολογία της 39χρονης, όπου σύμφωνα με το δικηγόρο της, αναμένεται να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων για την ακραία αυτή πράξη, που έπνιξε στο αίμα μια περίεργη ιστορία, έστειλε έναν άνθρωπο στη φυλακή και βύθισε στο πένθος στην οικογένειά του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement