Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ανακατατάξεις στην τοπική ηγεσία της Π.Υ.

Νέος Περιφερειακός Δ/της Δυτικής Ελλάδας ο Βασίλης Σολδάτος, Διοικητής Π.Υ. Αχαΐας ο Βασίλης Μαρτζάκλης

Published

on

Της Ελένης Α. Γεωργοπούλου

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στην τοπική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά την τοποθέτηση του Συντονιστή ΠΟΥ Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νήσων, υποστρατήγου Δημητρίου Γεωργανά.

Νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει με απόφαση του Αρχηγείου ο αρχιπύραρχος Βασίλης Σολδάτος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διοικητής της Π.Υ. Ν. Ηλείας και έναν χρόνο ενώ παλιότερα είχε διατελέσει διοικητής της Π.Υ. Αχαΐας.

Στην Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας τοποθετείται η πύραρχος Ευφροσύνη Λαλιώτη, η οποία υπηρετούσε μέχρι πρότινος στην διοικητής Νομού Αρκαδίας στην Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου.

Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας αναλαμβάνει ο πύραρχος Βασίλης Μαρτζάκλης, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως διοικητής στην Π.Υ. Ζακύνθου.

 

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ο Α. ΦΑΛΙΔΑΣ

Στο νησί της Ζακύνθου ως διοικητής νομού μετακινείται ο μέχρι πρότινος διοικητής της Π.Υ. Αχαΐας, πύραρχος Αργύρης Φαλίδας.

ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Ο Κ.ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΣ

Από την Π.Υ. Αμαλιάδας, αποχωρεί μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια παρουσίας ο Κώστας Χριπάτσιος ο οποίος προήχθη σε πύραρχο και αναλαμβάνει τα ηνία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας. Αποχωρώντας από την Ηλεία ο κ.Χριπάτσιος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων της περιοχής ευθύνης για την άρτια συνεργασία καθώς επίσης τους προϊσταμένους και τους υφιστάμενους για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους στο πυροσβεστικό έργο.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Ο Π. ΚΟΥΛΚΟΥΒΙΝΗΣ

Στην Ηλεία νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού, αναλαμβάνει ο Περικλής Κουλκουβίνης, που προήχθη στο βαθμό του Αρχιπύραρχου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement