Connect with us

Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης: Ανοίγουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους από τις 12 Φεβρουαρίου

Published

on

Ανοίγουν οι θύρες για τους φιλάθλους στους αγώνες της Superleague από τις 12 Φεβρουαρίου όπως προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Έτσι βάζει τέλος στα σενάρια για παράταση του περιοριστικού μέτρου διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που ισχύει από τις 12 Δεκεμβρίου.

«Να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε στο γήπεδο»
Μιλώντας στην ΕΡΤ, συνέντευξη που θα μεταδοθεί στις 10 σήμερα το βράδυ, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στο θέμα καλώντας τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».

Συνεργασία
Ο υπουργός θεωρεί ρεαλιστική τη συνεργασία με τις ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας αναφέροντας τα εξής: «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας».

Όσον αφορά τις προτεραιότητες που θέτει για τη νέα του θητεία στο υπουργείο, ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας ενώ αναφέρεται και στο ζήτημα της εγκληματικότητας ανηλίκων.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement