Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην διευρυμένη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας το Σάββατο (27/1)

Published

on

 

Το 2024 είναι ο πρόλογος μιας άλλης εποχής. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί τον στρατηγικό της σχεδιασμό με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές οι οποίες αποτελούν επιβεβαίωση της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου. Στέκεται δίπλα στην κυβέρνηση που δεν αρνείται ούτε τις αντιστάσεις του χθες ούτε τις πιθανές αστοχίες στο αύριο. Αλλά δεν θα υποταχθεί σε αυτές. Πυξίδα της θα είναι πάντα το ρήμα «προσπαθώ». Στον δρόμο της ανάπτυξης που μεγεθύνει τον δημόσιο πλούτο, με στόχο αυτός να επιστρέφει στην κοινωνία, ώστε η συλλογική ευημερία να γίνεται ατομική προκοπή. Σε μία πατρίδα δίκαιη και περήφανη, που θα αποτρέπει εχθρούς και θα κερδίζει νέους φίλους. Αλλά και σε μία δημοκρατία που θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της πιο ισχυρή από ποτέ.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας συνεχίζει με σχέδιο και με όπλο την εμπιστοσύνη των στελεχών, μελών και εθελοντών. Μετατρέπει τις ευρωεκλογές της άνοιξης σε βήμα επιβεβαίωσης της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου. Στηρίζει την κυβέρνηση για μία βαθιά ευρωπαϊκή πολιτική, που έχει αποδείξει ότι φέρνει στη χώρα πόρους και ακτινοβολία. Γιατί είμαστε Ευρώπη και μας αξίζει να γίνουμε Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα.

Η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας για τη νέα αγωνιστική χρονιά του 2024 θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 το πρωί στα γραφεία της οργάνωσης στην Πάτρα(Κορίνθου 273Γ)

Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα ακολουθήσει η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement