Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (25/1)

Published

on

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιάλειας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, έξι ημεδαποί  (τέσσερις άνδρες – δυο γυναίκες), διότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Ρίου,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί  (άνδρας – γυναίκα), διότι μετέβησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο  και αφαίρεσαν (50) κιλά σίδερα, τα οποία τοποθέτησαν κοντά σε όχημα, προκειμένου να τα εμφορτώσουν, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  συνολικά πέντε γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός
άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών για ληστεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, τέσσερις ημεδαπές γυναίκες, διότι μετέβησαν σε δυο περίπτερα της πόλης και αφαίρεσαν προιόντα καπνού. Σε σωματικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της μιας συλληφθείσας και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, ενώ η έτερη κατηγορούμενη απέρριψε στο οδόστρωμα τα υπόλοιπα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement