Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο του διημερού (17/-18/1)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός
άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών,  για αποπλάνηση ανηλίκων.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης
Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι προχθές το απόγευμα, μετέβησαν σε επιχείρηση ημεδαπού άνδρα σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας με το πρόσχημα πώλησης (795) κιλών ελαιόλαδου.

Ο παθόντας προέβη σε δειγματοληπτικό έλεγχο, κατά τον οποίο διαπίστωσε ότι η ουσία δεν αντιστοιχούσε σε ελαιόλαδο, με αποτέλεσμα να μην
ολοκληρωθεί η  μεταξύ τους συναλλαγή.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι
λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, το οποίο μετέδιδε μουσική, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, σε περιοχή της Αιγιαλείας,  από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο  δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και προέβη σε επικίνδυνο ελιγμό, παραβιάζοντας παράλληλα ερυθρό σηματοδότη.

Για το όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς είχε δηλωθεί κλοπή στις 19-05-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εντοπίστηκε, από ημεδαπό άνδρα, στις 13-1-2024 το μεσημέρι, σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, μια
οξειδωμένη μεταλλική νάρκη.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας και ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή και καταστροφή του πολεμικού υλικού, ενώ χθες το μεσημέρι αρμόδιος πυροτεχνουργός και κατέστρεψε με ελεγχόμενη έκρηξη το πολεμικό υλικό.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, προχθές στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε ηχείο στερεοφωνικού, ένα γυάλινο βάζο που περιείχε (36,7) γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας, για διακεκριμένη κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών,  τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν
ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 14-1-2024 το βράδυ, οι τρεις κατηγορούμενοι αφαίρεσαν από επιχείρηση  230 ευρώ, κοσμήματα, ένα καταψύκτη και οινοπνευματώδη ποτά.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 16χρονος, διότι προχθές το βράδυ, ενεργώντας από κοινού με έναν 15χρονο, έσπασαν πόρτα πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Ναύπακτο και εισήλθαν στο εσωτερικό, χωρίς  να αφαιρέσουν κάτι.
Επισημαίνεται ότι, ο 16χρονος στις 9-1-2024 είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, στο οποίο κρατείτο.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα ημεδαπού άνδρα ένα πορτοφόλι, που περιείχε μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα.
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος κάνοντας χρήση της κλεμμένης τραπεζικής κάρτας, πραγματοποίησε οκτώ συναλλαγές αξίας 64 ευρώ, σε καταστήματα του Μεσολογγίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement