Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Tο αστυνομικό δελτίο της ημέρας (21/3)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαία,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ενήλικος ημεδαπός και ένας 14χρονος, διότι χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης, από ανασφάλιστο σταθμευμένο βυτιοφόρο, ένα πορτοφόλι, αλλοδαπού άνδρα, που περιείχε δύο τραπεζικές  κάρτες,  (300) δολάρια, (200) ευρώ, (2.000) γρίβνα και έγγραφα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε οικογενειακό επεισόδιο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα περίστροφο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο και στην Κατούνα,  από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, δυο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας
αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο ελαφρύς τραυματισμός του ιδίου και της οδηγού του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος, ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου στον συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του
Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν τα εξής:
•       (315) ευρώ
•       (8) κομμάτια από χάπια βουπρενορφίνης
•       (1,9) γραμμάρια άγνωστη λευκή ουσία
•       (16,6) γραμμάρια ηρωίνης
•       (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
•       (2) κινητα τηλέφωνα
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, σε περιοχή της Ναυπακτίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαπέντε ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε ιατρική συνταγή και έξι σακουλάκια, που περιείχαν υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement