Connect with us

Ελλάδα

Παράδοση παραλαβή στο Αρχηγείο του Π.Σ.

Published

on

Παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε προχθές η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, από τον απερχόμενο Αρχηγό Π.Σ. Στρατηγό ε.α. Γεώργιο Πουρναρά, στο νέο Αρχηγό Π.Σ. Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κάτω Κηφισιά.

Ο κ. Πουρναράς ο οποίος είχε υπηρετήσει ως Συντονιστής Π.Υ. στην Πάτρα αναφέρθηκε στο όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι των 33 ετών που ολοκληρώθηκε, ενώ ο νέος αρχηγός ανέφερε πως αναλαμβάνει την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και των υποχρεώσεων, που καλείται να αντιμετωπίσει.
Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αρχηγό της Π.Υ. για τις υπηρεσίες που προσέφερε, καλωσόρισε το νέο Αρχηγό του ΠΣ αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια, τον νέο Πατρινό Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη και όλους τους αξιωματικούς καλούνται να σηκώσουν το μεγάλο βάρος ευθύνης για τη σωστή πρόγνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση σε σχέση με τους συμπολίτες μας, τους πολίτες της χώρας και τις ανθρώπινες ζωές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement