Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Επιστρατεύονται γερανοί για να “σηκώνουν” τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα

Published

on

Θα σηκώνουν τα παράνομα σταθμευμένα και τα διπλοπαρκαρισμένα αμάξια στο κέντρο της Πάτρας γερανοί της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του νέου περιφερειακού Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της  Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Τσαπικούνη για το θέμα του κυκλοφοριακού στην Πάτρα, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να παρθούν κάθετα μέτρα με συνεχείς ελέγχους και τη συνεργασία της Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χάρης Τσίτσικας, μιλώντας για το θέμα αυτό στον Max Fm τόνισε: «Δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα το κυκλοφοριακού οι συνεχείς έλεγχοι της Αστυνομίας, ούτε οι γερανοί της Τροχαίας.

Είναι ένα σύνθετο πρόβλημα το κυκλοφοριακό και απαιτεί τη συνεργασία όλων και πρωτοβουλίες από την δημοτική αρχή η οποία δεν έχει σταματήσει να ρίχνει τις ευθύνες στην Αστυνομία και στην Τροχαία, χωρίς η ίδια να κάνει κάτι επί της ουσίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο για την υλοποίηση των ελέγχων και των μέτρων που έχουν αποφασιστεί χρειάζεται άμεση ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού Τροχαίας, ενώ η Άμεση Δράση θα αναγκαστεί να λείψει από τις κύριες αρμοδιότητες της που δεν είναι το κυκλοφοριακό, αλλά η καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Ήδη πάντως καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης οι έλεγχοι και η παρουσία της Αστυνομίας στο κέντρο για το κυκλοφοριακό ήταν πιο έντονη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement