Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Έφυγε» στα 59 της χρόνια η Κωνσταντίνα Αν. Τζώρτζη –Σήμερα (3 μ.μ.) το «αντίο»

Published

on

Αναχώρησε για το αιώνιο ταξίδι, ήρεμα και γαλήνια, ένας γλυκός άνθρωπος και μια μαχήτρια της ζωής, η Κωνσταντίνα Τζώρτζη το γένος Παρασκευοπούλου, με καταγωγή από την Πλατανόβρυση του Δήμου Ερυμάνθου, σε ηλικία 59 ετών. Το άκουσμα της απώλειάς της σκόρπισε συγκίνηση στην Πάτρα καθώς “έφυγε” νωρίς…

Η «κυρία Ντίνα», όπως την αποκαλούσαν όλοι όσοι τη γνώριζαν, ήταν δυνατή μέχρι το τέλος, πάλεψε με γενναιότητα και επιμονή, χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χαμόγελό της, το οποίο τη συνόδευε σ’ όλη της τη διαδρομή.

Υπήρξε μια υποδειγματική σύζυγος, στοργική μητέρα και αξιολάτρευτη γιαγιά. Με τον σύζυγό της, συνταξιούχο ξυλουργό Αναστάσιο Τζώρτζη έζησαν μια ευτυχισμένη ζωή και απέκτησαν δυο γιους, τον Λεωνίδα και τον Ανδρέα.

Γαλούχησε τα παιδιά της με αξίες και ευτύχησε να τα δει να αγωνίζονται στον επαγγελματικό στίβο αλλά και να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Ήταν περήφανη όχι μόνον για τους γιους της, αλλά και για τις νύφες της, Μαρία και Γεωργία, ενώ υπεραγαπούσε τα εγγόνια της και απολάμβανε κάθε στιγμή μαζί τους. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε να τα χαρεί όπως θα ήθελε.
Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια αγωνίστρια της ζωής, που μόχθησε σ’ όλη τη επίγεια διαδρομή της για να προσφέρει στην οικογένειά της και πορεύτηκε με αξιοπρέπεια και ήθος. Ήταν γενναιόδωρη, καλόκαρδη, βοηθούσε τους πάντες όπου και όπως μπορούσε και μοίραζε απλόχερα την αγάπη και τη ζεστασιά της. Αυτή είναι η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της.

Η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα της πουν το «τελευταίο αντίο» σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Οβρυάς (η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 2 μ.μ.) και στη συνέχεια θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία, στο Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.
– Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Αιωνία η μνήμη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement