Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ Ricta για την επίθεση σε 23χρονο φοιτητή

Published

on

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από την έκδοση εντάλματος, ο τράπερ Ricta που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο 25χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στο θύμα και τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κεφάλι, ενώ ένα ακόμα άτομο του κατάφερε χτύπημα με το πόδι στο στήθος, με αποτέλεσμα ο φοιτητής να νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο.

Ο τραπερ αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άτομο, φέρεται να επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement