Connect with us

Παναχαϊκή

SUPER LEAGUE 2: Λευκή ισοπαλία στην Καλαμάτα, “τρίποντο” με ανατροπή το Αιγάλεω

Published

on

Ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική στον Νότιο όμιλο της Super League 2 με το ντέρμπι στην Καλαμάτα να μην βγάζει νικητή ενώ το Αιγάλεω πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή (2-1) επί του Παναθηναϊκού Β.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0

Αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία ομάδα

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Ιωνικό για την 17η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν βόλεψε κανέναν καθώς ο Ιωνικός είναι στην 4η θέση με 29 πόντους και απέχει οκτώ πόντους από την πρωτοπόρο Athens Kallithea, ενώ η Μαύρη Θύελλα είναι ακόμη πιο πίσω, καθώς έχει συγκεντρώσει 26 πόντους

ΑΙΓΑΛΕΩΝ – ΠΑΟ Β 2-1

Ψυχωμένο το Σιτι

Η ομάδα του Δυτικών Προαστίων επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’ για τη 17η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που δέχτηκε πρώτη γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά βρήκε δύο τέρματα στην επανάληψη και πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».

Και αυτό, διότι, ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και είναι στο -6 από την πεντάδα που είναι η Καλαμάτα.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 44’ με τον Φουρτάδο για να φέρει το Σίτι το παιχνίδι στα ίσια στη επανάληψη από τα 11 βήματα με τον Βαρκά (1-1). Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 87’ με τον Μίσκου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement