Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Τίποτε άλλο εκτός από νίκη

Published

on

 Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (14:00) στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο από τον Παναθηναϊκό Β

 

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της δίνει σήμερα η Παναχαϊκή η οποία και φιλοξενείται στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (14:00) από τον Παναθηναϊκό Β για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Και λέμε δύσκολο, καθώς οι πράσινοι βρίσκονται πιο πάνω από την κοκκινόμαυρη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας δέκα πόντους, έναντι έξι της Παναχαϊκής, οπότε με επικείμενη νίκη -θα είναι η πρώτη εάν έρθει- η υπόθεση παραμονής στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία είναι εφικτή, μιας θα φτάσει τους εννέα και βέβαια από εκεί και πέρα όλα γίνονται.

ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ

Όμως για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που τόσο θέλουν άπαντες, θα πρέπει οι παίκτες να τα δώσουν όλα, να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην αφήσουν τον Παναθηναϊκό Β να… πάρει ανάσα. Φυσικά όλα τα παραπάνω, παίκτες και τεχνική ηγεσία τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης (χθες γιόρταζε την ονομαστική του εορτή) έχει σκιαγραφήσει τον αντίπαλό του Παναθηναϊκό Β, έχει βρει αδυναμίες και φυσικά θα τον «χτυπήσει» στα αδύνατα σημεία του.

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΙ

Ενόψει αυτού του κρίσιμου βαθμολογικού παιχνιδιού, η Παναχαϊκή ενδεχομένως να έχει νέα πρόσωπα στην αποστολή, καθώς υπολογίζονται οι νεοφερμένοι Προύντζος και Μπαξεβάνος, που αν τους δοθεί φανέλα βασικού από τον Ηπειρώτη στην καταγωγή τεχνικό, σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο της κοκκινόμαυρης ομάδας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στον αντίποδα, υπάρχουν απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ιατρούδης, Μασούρας, Μούλντερ, ο τιμωρημένος από κάρτες Ντε Ολιβέιρα, οι Γκανσιέρ, Κούτσιας (εκτός πλάνων πλέον), ενώ ο Πατρινός μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

ΟΙ «20» ΓΙΑ ΤΟ «ΖΗΡΙΝΕΙΟ»

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον προπονητή Γιάννη Τάτση και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με προορισμό το «Ζηρίνειο» δημοτικό στάδιο είναι οι εξής: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Μαρτίνεθ, Κυρσασίδης, Τραορέ, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Τόσκα, Μπετοσβίλι, Νάστος, Προύντζος, Ζέκοφ, Αλίμπε, Χριστόπουλος, Πατρινός, Παραστατίδης, Γρηγορόπουλος, Μπαξεβάνος, Πετράτος. Στο μεταξύ, ο Λάζαρος Ρεντίφης  του συνδέσμου διαιτητών Ανατολικής Αττικής θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό Β. Βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Σουζά (Ανατολικής Αττικής), Αλέξανδρο Βισκαδούρο (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Αργυρός (Αθηνών).

Χωρίς Βουτσά ο Παναθηναϊκός Β

Χωρίς τον τιμωρημένο από κάρτες Χρήστο Βουτσά θα παραταχθεί σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» ο Παναθηναϊκός Β όπου θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Η προετοιμασία των πράσινων ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση χθες και το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φρόκου. Στην αποστολή της ομάδας για την σημερινή αναμέτρηση κι από τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου συμπεριλήφθηκαν οι: Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Κάτρης, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Τσεβάς, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο, Καραμπάς, Σαρδέλης, Καρβούνης, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Λιούμης, Νταμπίζας, Χατζηιωάννου.

 

Ανακοίνωσε τον Νίκο Μπαξεβάνο

Στην δεύτερη μεταγραφή της προχώρησε η Παναχαϊκή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μπαξεβάνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μπαξεβάνο. Ο Νικόλαος Μπαξεβάνος γεννήθηκε 16 Ιουλίου 1999 στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Λάτσιο με την ομάδα της Κ19, συνέχισε στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας με τις ομάδες Botosani, Poli Lasi και Chindia Targoviste. Καθώς επίσης και στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας με την ομάδα της Spartak Subotica. Ενώ την περσινή χρονιά καθώς και τη φετινή αγωνιζόταν με την ομάδα της Καλαμάτας. Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής».

 

Συμφωνία με τον Μεξικανό Ντανιέλ Ζαμόρα

Από το Μεξικό θα είναι η επόμενη μεταγραφή για την Παναχαϊκή, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντανιέλ Ζαμόρα (25 ετών) o oποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Πριν έρθει στην Ελλάδα, φόρεσε τη φανέλα της Λεόνες Νέγκρος, ομάδα Β’ Κατηγορίας της χώρας του, έχοντας 11 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ σε μικρότερος έπαιξε και στην Κλουμπ Αμέρικα.

 

Της… έκατσαν τα αποτελέσματα

Τα χθεσινά αποτελέσματα Γιούχτας-Καλαμάτα 1-1 και Τηλυκράτης-Χανιά 0-3 της… έκατσαν για τα καλά, μιας και οι δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με την κοκκινόμαυρη ομάδα (την παραμονή) δεν ξέφυγαν. Οι μεν Λευκαδίτες έμειναν στους οκτώ και οι Κρητικοί στους 15 βαθμούς. Όπερ σημαίνει πως με επικείμενη νίκη σήμερα επί του Παναθηναϊκού Β η κοκκινόμαυρη ομάδα βάζει από κάτω τον Τηλυκράτη και περιμένει πώς και πώς τον Γιούχτα στην έδρα της την προσεχή Κυριακή να τον κερδίσει και αυτόν, να φτάσει τους 12 πόντους και να αρχίσει την ανοδική της περίοδο. Όμως στα χαρτιά καλά είναι, στο γήπεδο πρέπει να φανούν όλα…

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός Β’-Καλλιθέα 1-2

Γιούχτας-Καλαμάτα       1-1

Ιωνικός-Ηλιούπολη         4-1

Τηλυκράτης-Χανιά         0-3

Αιγάλεω-Διαγόρας         4-1

Παναθηναϊκός Β’-Παναχαϊκή  (Σήμερα)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή-Γιούχτας

Καλλιθέα-Παναθηναϊκός Β

Χανιά-Διαγόρας

Καλαμάτα-Αιγάλεω

Ιωνικός-Ολυμπιακός Β

Ηλιούπολη-Τηλυκράτης

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 13 αγώνες)

Καλλιθέα              17-9       27

Χανιά                   22-9       26

Ιωνικός                24-15     22

Διαγόρας              16-15     22

Καλαμάτα            20-11     21

Ηλιούπολη          11-13     20

Γιούχτας              12-13     15

Αιγάλεω               10-18     14

Ολυμπιακός Β      19-11     11

Παναθηναϊκός Β 7-18       10

Τηλυκράτης          7-24       8

Παναχαϊκή             8-17       6

Ροή ειδήσεων

Advertisement