Connect with us

Ελλάδα

«Γάζωσαν» άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του και το πυρπόλησαν

Published

on

Συναγερμός σήμανε σήμερα (7/2) στις Αρχές, καθώς άνδρας πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Μάνδρας.

Το όχημα δέχτηκε πυρά από καλάσνικοφ, ενώ το σώμα του άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο πυρπολήθηκε από τους δράστες μετά από την εκτέλεση του θύματος. Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, που προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας.

Το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι δράστες το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Γνωστός επιχειρηματίας το θύμα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είναι γνωστός επιχειρηματίας (ενδεχομένως στο εμπόριο κρέατος, κατά το ρεπορτάζ του MEGA), ηλικίας 60 ετών. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ακόμη ένα καμένο όχημα, που εκτιμάται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης και ότι το έκαψαν οι ίδιοι για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των όπλων. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είναι το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες.

Είχαν δολοφονήσει και τη σύζυγό του

Το 2018, δε, είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του θύματος, στην ίδια περιοχή.

Φωτογραφία του αυτοκινήτου του θύματος:

Ροή ειδήσεων

Advertisement