Connect with us

Στοίχημα

Στις… λεπτομέρειες, για το 1.91

Published

on

Το Κύπελλο Ολλανδίας βρίσκεται στην προημιτελική φάση, ήδη έχουν βγει οι τρεις ομάδες που θα είναι στα ημιτελικά κι από αυτές μόνο η Φέγενορντ είναι στους παραδοσιακά ισχυρούς, Ναϊμέγκεν και Καμπούρ οι υπόλοιπες δύο, oπότε το αποψινό ματς είναι σημαντική ευκαιρία και για τις δύο συμμετέχουσες για να διεκδικήσουν ιστορική πορεία στο θεσμό.

ΓκρόνινγκενΦορτούνα Σίταρντ (21:00)

Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται η Γκρόνινγκεν και είναι 6η, δηλαδή μέσα στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου, εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί στη διαδικασία διεκδίκησης επιστροφής στην Eredivisie. Είχε μπει εξαιρετικά στο νέο έτος, μετρώντας 3 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι να ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 στην έδρα της Ντόρντρεχτ. Με αυτό το αποτέλεσμα τερμάτισε αήττητο 10 αγώνων (7-3-0).

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Φονβετ 2024 – Γιατί αξίζει να την δοκιμάσεις!

Στην έδρα της μετρά 5 διαδοχικές νίκες, ενώ στα 6 πιο πρόσφατα ματς σκόραρε από τουλάχιστον δύο φορές. Έχει τη «φανέλα» για τέτοια παιχνίδια και βάσει ρεπορτάζ ο κόουτς Λούκιν θα παρατάξει ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Στην Eredivisie συμμετέχει η Φορτούνα Σίταρντ και μάλιστα διανύει θετική σεζόν. Βρίσκεται στη 10η θέση, μακριά από κινδύνους και υπάρχει ο υπερβατικός στόχος των πλέι οφ Ευρώπης, ζώνη που απέχει μόλις δύο βαθμούς. Προπονητής της ο Ντάνι Μπάους, που ήταν την τετραετία 2018-2022 στον πάγκο της αποψινής του αντιπάλου. Αναμένεται σχετικά ισορροπημένο ματς, εμείς θα πάμε στο παρακάτω combo (1Χ & Over 1,5) που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια εξέλιξής του και το πιθανό σκορ 1-1.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στοFoxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement