Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

To πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης του Υφυπουργού Χ. Θεοχάρη στην Πάτρα

Published

on

Στην Πάτρα  μεταβαίνει την Παρασκευή 9, Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων και διά ζώσης συνεργασία με τοπικούς οικονομικούς φορείς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, θα επισκεφτεί στις 11:30 π.μ. τη ΔΟΥ Πάτρας. Κατόπιν, στις 12:30 μ.μ. ο θα έχει συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων, καθώς και με το διοικητικό συμβούλιο  και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πάτρας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Πάτρας (πλατεία Γεωργίου Α 25). Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η επίσκεψη του κ. Θεοχάρη στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο τελωνείο της πόλης, στις 14:30 το μεσημέρι (Δυμαίων 16).

Η Πάτρα είναι ο δεύτερος σταθμός στο πλαίσιο περιοδειών που έχει ξεκινήσει ο κ. Θεοχάρης σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να έχει άμεσο διάλογο και επικοινωνία με φορείς, εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες του υπουργείου αλλά και πολίτες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement