Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σύναξη προσευχής και ενημέρωσης- Στις 6 το απόγευμα από την Μητρόπολη Πατρών στον ναό του Αγίου Ανδρέου

Published

on

 

Σύναξη προσευχής και ενημέρωσης για τον γάμο με αφορμή το προς ψήφιση νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Μετά την ιερά παράκληση θα γίνει ενημερωτική ομιλία για τα θέματα του Γάμου και της Οικογενείας, «όπως τα όρισε ο Θεός» σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΙΜΠ και στη συνέχεια θα εκφραστούν οι τοποθετήσεις επί του προς ψήφιση γνωστού νομοσχεδίου.

«Η Εκκλησία μας ως μητέρα φιλόστοργη προσεύχεται για τα παιδιά της και δέεται μετά δακρύων για τον φωτισμό και την παρά Θεού ενίσχυση. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, σας προσκαλούμε σε σύναξη προσευχής και ενημέρωσης πάνω στα θέματα Γάμου και Οικογενείας και μάλιστα λόγω της επικαιρότητος του προς ψήφιση, δηλαδή, νομοσχεδίου, περί του λεγομένου γάμου ομοφυλοφίλων, περί του οποίου η Εκκλησία γνώρισε, με πολλούς τρόπους μέχρι τώρα, στα παιδιά της τις θέσεις της, μέσα από την βαθιά της αγάπη και το ανύστακτο ενδιαφέρον για την σωτηρία μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement