Connect with us

Στοίχημα

Με φόρα από τα Κύπελλα Τσέλσι και Μπιλμπάο

Published

on

Πράξη πρώτη για ΑΕΚ Betsson και Παναθηναϊκό, λίγες μέρες πριν το ραντεβού τους για τα προημιτελικά Κυπέλλου κοντράρονται για το πρωτάθλημα. Από νίκες στο Κύπελλο προέρχονται Τσέλσι και Μπιλμπάο, οι οποίες έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε ΚρίσταλΠάλας και Αλμερία, αντίστοιχα.

5946. ΑΕΚ Betsson – Παναθηναϊκός (20:15)

Από το κακό στο χειρότερο πάει η ΑΕΚ Betsson, καθώς στο πρωτάθλημα υπέστη συντριβή από τον Κολοσσό στη Ρόδο κι έχει πέσει στην 8η θέση, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε (και) από τη Μούρθια και θα πρέπει να γίνει ένα… θαύμα για να προκριθεί στα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός συνήλθε από την ήττα πρωταθλήματος από τον Άρη κι επικράτησε εύκολα της Φενέρ για την Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε λίγες μέρες και στο final-8 του Κυπέλλου. Δεν δείχνει να κινδυνεύει το φαβορί, επιλογή το διπλό συνδυαστικά με το Under 163,5 πόντων σε απόδοση 2.10.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Βετσσον 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

595. ΒαγιαδολίδΑλμπαθέτε (21:30)

Περνάμε στη Β Ισπανίας. Η Βαγιαδολίδ μάχεται για την απευθείας άνοδο, προς το παρόν είναι στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, όμως αν κερδίσει απόψε θα ανέβει στην 3η θέση, στους -2β. από τη 2η. Την προηγούμενη αγωνιστική «τσίμπησε» βαθμό στην έδρα της πρωτοπόρου Λεγανές, ενώ στο γήπεδό της μετράει 7 νίκες στα 9 τελευταία ματς. Η Αλμπαθέτεέπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Πολύ αδύναμη εκτός, αγνοεί τη νίκη στις 8 τελευταίες εξόδους (0-3-5). Άλλο επίπεδο οι δύο ομάδες, φαίνεται και από τους στόχους που κυνηγάνε. Δίκαιο φαβορί ο άσος, που πληρώνει εξαιρετικά στο 1.95.

599. Γιουβέντους – Ουντινέζε (21:45)

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής με την Ίντερ, μάλιστα το σκορ της ήττας της (1-0) την κολακεύει. Μοιάζει αδύνατο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, ωστόσο ο στόχος της είναι το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτόν τα πάει εξαιρετικά. Η Ουντινέζε παρέμεινε για 5η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο 0-0 με τη Μόντσα. Πιέζεται έντονα στη βαθμολογία, είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού στην ισοβαθμία με τη Βερόνα. Η Γιούβεδεν σκόραρε στο προηγούμενο και θα ψάξει αντίδραση κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες άμυνες (σχεδόν 2 γκολ μ.ό. παθητικό). Δεν πληρώνει ικανοποιητικά ο άσος, αντίθετα μας ικανοποιεί το Over 2,5 στο 2.10.

600. Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι (22:00)

Η Κρίσταλ Πάλας διασύρθηκε από την Μπράιτον (4-1) και η πίεση προς το πρόσωπο του κόουτς Χόντσονολοένα και αυξάνεται. Σε κακό αποτέλεσμα απόψε πιθανόν να έρθει και το διαζύγιο. Η Τσέλσι πήρε σπουδαία πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου, επικρατώντας στη ζόρικη έδρα της Άστον Βίλα. Αυτή η διοργάνωση είναι άλλωστε και ο μοναδικός τρόπος να σώσει τη σεζόν της, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ είναι απογοητευτική και προέρχεται από δύο τεσσάρες. Πάντως, το μομέντουμ είναι υπέρ της και μπορεί να εκμεταλλευτεί την πίεση της γηπεδούχου. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους στο τοπικό ντέρμπι, το διπλό στο 1.78.

601. ΑλμερίαΑθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Η Αλμερία δεν κέρδισε ούτε την 23η αγωνιστική (ήττα 2-1 από τη Βαλένθια) και ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της κατηγορίας. Ρεαλιστικά περιμένει την οριστικοποίηση του υποβιβασμού, δεν έχει ελπίδες σωτηρίας. Η Μπιλμπάο προέρχεται από τη νίκη 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, που της έδωσε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για τα ημιτελικά Κυπέλλου. Βέβαια, παίζει σε διπλό… ταμπλό, καθώς μέσα στους στόχους της είναι και να μπει στην τετράδα στο πρωτάθλημα. Σπατάλησε δυνάμεις στο ματς Κυπέλλου, μπορεί να της βγει κούραση, αλλά θεωρούμε πως έστω και οριακά θα φύγει με το διπλό. Για να ανεβάσουμε την απόδοσή του θα το συνδυάσουμε με το Under 3,5, που πληρώνει εξαιρετικά στο 2.50.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στοFoxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement