Connect with us

Στοίχημα

Combo με γαλανόλευκη στη Χάγη, βρίσκουν αντίδραση οι «βιόλα»

Published

on

Ισορροπημένο είναι το σκηνικό στο σημερινό κουπόνι. Τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις Χιρόνα – Βαγεκάνο και Φιορεντίνα – Λάτσιο σε Πριμέρα Ντιβισιόν και Α’ Ιταλίας, αντίστοιχα, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε το ντέρμπι του Λονδίνου Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ. Στο Μπάσκετ η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket.
693. Ρόμα – Τορίνο (19:30)
Εκκίνηση με επιλογή από την Α’ Ιταλίας. Η Ρόμα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να «χτυπήσει» τετράδα. Μάλιστα, υπό την καθοδήγηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, κερδίζοντας στα πέναλτι τη Φέγενορντ. Φιλοξενεί την υπολογίσιμη Τορίνο, η οποία καλείται να διατηρηθεί σε επαφή με την οκτάδα. Περιμένουμε ματς με υψηλό τέμπο, αμφότερες σκοράρουν, επομένως υπάρχει αξία στο Over 2,5 του 2.40.
Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση N1 Casino Live 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!
5338. Ολλανδία – Ελλάδα (20:30)
Κάνουμε μία στάση στο μπάσκετ. Για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των προκριματικών του Eurobasket 2025 η Ελλάδα φιλοξενείται από την Ολλανδία με στόχο το 2/2 στο γκρουπ. Το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στη γαλανόλευκη συνοδεύτηκε με νίκη 72-64 επί της Τσεχίας στο κατάμεστο Σ.Ε.Φ. Ωστόσο, η Εθνική μας ομάδα ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στην Ολλανδία (δίχως Μήτογλου, Γουόκαπ, Παπανικολάου και Λαρετζάκη). Πάντως, οι γηπεδούχοι δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ποιότητας. Παίζουμε διπλό με Under 157,5 στο 2.07.
706. Μιραντές – Ουέσκα (21:30)
Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο. Στη Β’ Ισπανίας η Μιραντές προέρχεται από ήττα εντός προγράμματος με 3-0 από την Εσπανιόλ, αρνητικό αποτέλεσμα που την κρατάει στα χαμηλά της βαθμολογίας, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Υποδέχεται την Ουέσκα, που επίσης δίνει μάχη σωτηρίας και με την οποία δεν διατηρεί ευνοϊκή παράδοση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αποδίδουν καλύτερα εντός και έχουν προβάδισμα για τη νίκη. Θα επιλέξουμε συντηρητική προσέγγιση, ποντάροντας στο συνδυαστικό «1Χ & Οver 1,5», το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.
709. Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45)
Συνεχίζουμε σε ιταλικό τέμπο. Η Φιορεντίνα χάνει έδαφος στη διεκδίκησης μίας θέσης εντός τετράδας. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με την Έμπολι στο ντέρμπι της Τοσκάνης. Αντίθετη πορεία διαγράφει η Λάτσιο, με δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, οι Ρωμαίοι δεν διατηρούν και τις καλύτερες αναμνήσεις στην έδρα της Φιορεντίνα. Εξάλλου, περιμένουμε σημάδια αντίδρασης από τους «βιόλα», συνεπώς θα κυνηγήσουμε τον άσο στο 2.30.
715. Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ (22:00)
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκει ανάκαμψη και προσπαθεί να συνέλθει από τα απανωτά τελευταία χτυπήματα. Μετά το διασυρμό από την Άρσεναλ, ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Νότιγχαμ και διατηρείται σε μακρινή απόσταση από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Εμφανές το πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι για τα «σφυριά», τούς περιμένει ζόρι στο αποψινό ντέρμπι απέναντι στην Μπρέντφορντ, η οποία διαθέτει επιθετική δυναμική. Εξάλλου, οι «μέλλισες» κέρδισαν τα τελευταία πέντε ματς που αντιμετώπισαν τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα, οπότε επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00.
Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement