Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (15/2)

Published

on

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι εκκρεμούσε σε βάρος τους καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών (έκαστη) για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε μοτοσικλέτα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 γραμμάρια κοκαίνης και 14,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σε σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στους δυο συλληφθέντες, οιαστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο  μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε γραφείο δημόσιας Υπηρεσίας και με φωνασκίες διατάραξε την ομαλή του  λειτουργία.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν έντεκα ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε ιατρική συνταγή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement