Connect with us

Ελλάδα

Τρίκαλα: Σε αυτό το σημείο σκότωσε και τεμάχισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο ο 46χρονος – Φωτογραφίες

Published

on

Μετά τα στοιχεία για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 46χρονος που σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, νέες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο οπτικό υλικό φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε αρχικά ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό.

trikala
trikala__1_
trikala__2_
trikala__3_
IMG_20240218_172842

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement