Connect with us

Ελλάδα

Καρέ-καρέ η τραγωδία στη Βέροια με τις δυο νεκρές γυναίκες

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο δυο γυναικών 20 και 68 ετών.

Το όχημα είχε κατεύθυνση προς της Σκύδρα και εξετράπη της πορείας του στο 6ο χιλιόμετρο έξω από την πόλη Βέροιας, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε στη μεταλλική στάση των αστικών λεωφορείων, σημείο όπου περίμεναν οι δυο άτυχες γυναίκες.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικές, καθώς η 20χρονη κοπέλα βρέθηκε κάτω από τη μεταλλική στάση, ενώ η 68χρονη εκσφενδονίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά με το σώμα της να εντοπίζεται μέσα σε αυλή σπιτιού.

Όπως αναφέρει το STAR ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι το όχημα αρχικά προσέκρουσε στη στάση και στη συνέχεια «ξερίζωσε» τοιχίου κήπου όπου και τελικά αναποδογύρισε.

Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος είναι 64 ετών, κάτοικος Νάουσας και ανέφερε στους παρευρισκόμενους στο σημείο ότι ζαλίστηκε και έχασε για λίγο τις αισθήσεις του.

Πλέον, ο άνδρας έχει συλληφθεί και εξετάζονται τα αίτια του τραγικό δυστυχήματος.

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα

Δικογραφία σε βάρος του 64χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε στον θάνατο δύο γυναίκες -μία 68χρονη Ελληνίδα και μία 20χρονη από την Αλβανία- σχηματίζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Βέροια και παρέσυρε πεζούςΑυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Βέροια και παρέσυρε πεζούςΑυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Βέροια και παρέσυρε πεζούς

Ροή ειδήσεων

Advertisement