Connect with us

Ελλάδα

Βρέθηκε η σορός της Σταυρούλας – “Πιθανότερο το ενδεχόμενο δυστυχήματος”

Published

on

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με την υπόθεση της Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Στη Σταυρούλα από την Κυψέλη ανήκει πιθανότατα η σορός που παράμενε στα αζήτητα από τον περασμένο Αύγουστο όταν είχαν χαθεί και τα ίχνη της 53χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει τη σορό ακόμα με τεστ DNA.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας απομακρύνεται και αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Το χρονικό

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου και εικάζεται ότι είχε παρασυρθεί εκεί από παραλία του Φαλήρου όπου είχε πάει για μπάνιο.

Η αστυνομία όλον αυτόν τον καιρό είχε συμπεράνει πως συγκάτοικος είχε πέσει σε κάποιες αντιφάσεις σε σχέση με την αναχώρηση της Σταυρούλας από το σπίτι διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε συγκροτημένο λόγο και διαπιστώθηκε πως δεν έκρυβε κάτι σε σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Σταυρούλα.

Έτσι εξεταζόταν το σενάριο της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος.

Στο πλαίσιο αυτό άρχισαν οι έρευνες σε σορούς που ήταν στα αζήτητα και έτσι εντοπίστηκε η 53χρονη.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε πάει στην παραλία του Φλοίσβου, άφησε τα πράγματά της και μπήκε στη θάλασσα. ‘Ένας μάρτυρας την είδε να μπαίνει στη θάλασσα και είδε πως αργεί να βγει. Όταν ξαναπήγε στο σημείο την επόμενη μέρα βρήκε τα πράγματά της εκεί.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ατύχημα, όπως το ότι φόρεσε μαγιό αλλά και πως είχε μαζί της πετσέτα και ένα παρεό.

Η σορός βρέθηκε στον Πόρο και στη συνέχεια διασταυρώθηκε με το γεγονός στην παραλία του Φλοίσβου. Ωστόσο, υπάρχουν αμελείς ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ., όπως το ότι δεν πήραν δείγμα DNA, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αστυνομικός συντάκτης.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement