Connect with us

Ελλάδα

Ζάκυνθος: «Θα σκοτώσω το παιδί και εσένα»

Σοκάρει η 19χρονη που εξαναγκάστηκε από τον σύντροφό της να αποβάλλει

Published

on

«Μου σκότωσε το παιδί» λέει στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η 19χρονη από τη Ζάκυνθο, που εξαναγκάστηκε με τη χρήση βίας και τη χορήγηση χαπιών από τον ίδιο της τον σύντροφο, να αποβάλλει το ενάμιση μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Με λόγια που λυγίζουν ακόμα και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες, η 19χρονη από τη Ζάκυνθο περιγράφει στο newsit.gr τις εφιαλτικές ώρες που βίωσε στα χέρια του συντρόφου της. Κλαίγοντας, αφηγείται πώς οι στιγμές ευτυχίας μετατράπηκαν στην απόλυτη δυστυχία. «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Σήμερα θα βγω από το νοσοκομείο, μιλάω και με μια ψυχολόγο. Μου σκότωσε το παιδί μου, άκουγα την καρδούλα του μέχρι προχθές» λέει στο newsit.gr για το έμβρυο.

«Με πήρε από το σπίτι μου γιατί θα πηγαίναμε στους φίλους και μου είπε: Πρώτα να περάσουμε από το σπίτι του να πάω λίγο τουαλέτα. Με πήγε στο δωμάτιο μου έδεσε τα χέρια και με ανάγκασε να χάσω το παιδί μου. Μου έδωσε φάρμακα για να μου σκοτώσει το παιδί» υποστηρίζει.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Αύγουστο και όπως η 19χρονη αναφέρει, η έλευση του παιδιού φαίνεται να είχε επηρεάσει αρνητικά τον 27χρονο. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες, η σχέση τους ήταν τεταμένη και για τον λόγο αυτό, η 19χρονη είχε φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο και είχε επιστρέψει στο πατρικό της.

«Επειδή μου φώναζε, πήγα σπίτι μου, γιατί φοβόμουν που ήμουν έγκυος. Ήταν πολύ ήρεμος, μόνο κάποιες φορές μπορεί να φώναζε. Ήμασταν μαζί από τον Αύγουστο. Στην αρχή όταν έμαθε για το μωρό είχε παγώσει. Μετά όμως μου έλεγε ότι ήθελε το παιδί. Αλλά άλλαξε πάλι. Επειδή μου φώναζε, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος του είπα ότι θέλω να κάτσω στο πατρικό μου σπίτι. Δεν του απαγόρεψα να έρθει. Ερχόταν, τρώγαμε κι όλα ήταν μια χαρά. Του έλεγα ό,τι και να γίνει θα είσαι ο πατέρας του παιδιού μου κι ό,τι κι αν γίνει μεταξύ μας, θα έχεις το παιδί σου κι αυτός μου έλεγε θα είμαι δίπλα σου. Δεν μου είπε ποτέ να ρίξω το παιδί» υποστηρίζει η κοπέλα στο newsit.gr.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η 19χρονη, ο 27χρονος, υπήκοος Αλβανίας πέρασε στις 9 το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το σπίτι που έμενε μαζί με την γιαγιά της τις τελευταίες ημέρες η νεαρή, προκειμένου, όπως της είχε πει, να πάνε σε κάποιους φίλους τους, οι οποίοι θα βάφτιζαν το παιδί τους.

Τελικά κατέληξαν στο σπίτι του 27χρονου ο οποίος αφού την οδήγησε στο κρεβάτι και αφού της έδεσε τα χέρια, στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα και ένα από τον κόλπο για να προκληθεί η χημική αποβολή του εμβρύου. Όπως ισχυρίζεται η 19χρονη, ο σύντροφός της την απειλούσε σε περίπτωση που αποφάσιζε να φύγει μακριά του, ενώ όπως η ίδια υποστηρίζει, της είχε εκμυστηρευτεί ότι όταν ήταν ανήλικος είχε προχωρήσει στη δολοφονία ενός ανθρώπου στην Αλβανία.

«Με ζήλευε και ήθελε να σταματήσω τη δουλειά»
«Με απειλούσε άμα φύγω. Μου έλεγε ότι είχε κάνει φόνο 15 χρονών στην Αλβανία και ότι έφυγε από εκεί εξαιτίας βεντέτας. Με ζήλευε, δεν με άφηνε να βγω με φίλους και με φίλες. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν του έκανα τίποτα. Δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό, τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Μια εβδομάδα είχαμε που χωρίσαμε, και είχα πάει στο πατρικό μου» λέει η κοπέλα.

Αναφέρει ότι στο στόχαστρο του 27χρονου είχε μπει και η γιαγιά της και άλλα μέλη της οικογένειάς της. «Έλεγε ότι φταίει η γιαγιά μου επειδή μου είπε να κάτσω σπίτι, επειδή τον έβλεπε ότι ήταν νευρικός. Έλεγε θα σφάξω τη γιαγιά σου! Μου έλεγε: Άμα δεν έρχεσαι, θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω.

«Άκουγα την καρδούλα του προχθές»
«Ήμουν έγκυος 6 εβδομάδων, άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δεν φεύγει από το μυαλό» λέει στο newsit.gr η 19χρονη. Και προσθέτει ότι «ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μου σκότωσε το παιδί μου. Απειλούσε την οικογένειά μου ότι θα μας σκοτώσει άμα μιλήσω. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα μου έλεγε: Το έχω αποφασίσει μέσα μου, θα σε σκοτώσω, θα σκοτώσω και το παιδί. Μου έβαλε κάτι χάπια, μου έλεγε πιες τα για να μου ρίξει το παιδί».

Από την πλευρά της, η 19χρονη προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τις βάναυσες και αποτρόπαιες πράξεις του συντρόφου της. «Έκανα ότι πονάω πολύ και ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στον δρόμο ότι θα στείλει τον αδερφό του και κάτι Αλβανούς φίλους του να μας σκοτώσουν».

Η 19χρονη στην αρχή φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να μην μιλήσει στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς προκλήθηκε η αποβολή του εμβρύου της. Δεν άντεξε όμως και λίγες ώρες αργότερα, το εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της. «Με ρώτησαν οι γιατροί τι χάπια πήρα και τους έλεγα δεν ξέρω. Δεν άντεξα μέσα μου και το είπα στην μάνα μου και σε συγγενείς μου. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement