Connect with us

Αθλητισμός

Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός, το γυρνάει η Μπέτις

Published

on

Σέντρα απόψε στις ρεβάνς των πλέι οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ουγγαρία με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 που πήρε στο Φάληρο πριν μια εβδομάδα. Η Μπέτις στην Ισπανία έπεσε θύμα έκπληξης, χάνοντας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο δείχνει ικανή να ανατρέψει την κατάσταση.

  1. Ντ. Ζάγκρεμπ – Μπέτις (19:45)

Εκκίνηση με το ματς της Κροατίας. Η Μπέτις είναι ιδιαίτερα ασταθής φέτος, αποκλείστηκε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στο υποδεέστερο Κόνφερενς έχει ως μίνιμουμ στόχο την παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης. Για να συνεχίσει να σκέφτεται αυτόν τον στόχο, πρέπει πρώτα να προσπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό. Οι Κροάτες πέρασαν με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα από την Ισπανία, συνεπώς η ομάδα του Πελεγκρίνι θέλει μόνο νίκη, για να στείλει το ματς έστω στην παράταση. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος η Ντιναμό, στοιχείο που προκύπτει και από το γεγονός πως είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της, αξίζει το διπλό στο 2.40.

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζει η Εθνική Μπάσκετ – Πρόγραμμα και αποδόσεις!

  1. Ρεν – Μίλαν(19:45)

Στην ίδια διοργάνωση, η Μίλαν με το 3-0 του πρώτου αγώνα, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στη Ρεν, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση. Πάντως, οι Γάλλοι είναι εξαιρετική μέσα στο 2024 και μετά την αλλαγή προπονητή, μετρώντας εννέα νίκες στα 11 τελευταία ματς. Αποτελούν σύνολο που δεν θα παραδοθούν τόσο απλά και θα παίξουν επίθεση από το πρώτο λεπτό. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία, αναμένουμε ανοιχτό ματς και στη Γαλλία. Καταλήγουμε στον συνδυασμό του αμφίσκορου με το Over 2,5 στο 2.15.

  1. Ρόμα – Φέγενορντ (22:00)

Ευρωπαϊκό ντέρμπι θεωρείται πλέον το Ρόμα – Φέγενορντ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για τρίτη διαδοχική χρονιά. Νικήτρια και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις η Ρόμα, νικώντας τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ πέρυσι στα προημιτελικά, άφησε εκτός συνέχειας του Ολλανδούς. Σαφώς και είναι στο χέρι της, να τριτώσει το καλό, η Φέγενορντ ψάχνει για εκδίκηση αλλά δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να την πετύχει. Η Ρόμα είναι ανεβασμένη με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο, έχει προβάδισμα για τη νίκη-πρόκριση. Με τον άσο του 2.10.

  1. Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός (22:00)

Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα και ειδικά μετά από μόλις δύο ματς, αλλά είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο δείχνει αισθητά βελτιωμένος. Έπαιξε καλά τόσο με τους Ούγγρους στο πρώτο ματς, όσο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παίρνοντας δύο μεγάλες νίκες. Στόχος το 3/3 κάτι που απόψε θα σημάνει και πρόκριση. Η Φερεντσβάρος έδειξε και στο Φάληρο πως αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο που εύκολα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ωστόσο, το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό και μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση, θα πάμε με το X2 & Over 1,5 στο 2.27.

  1. Σπάρτα Πράγας – Γαλατάσαραϊ (22:00)

Στο πρώτο ματς, Γαλατά και Σπάρτα πρόσφεραν ένα σπουδαίο ματς με πέντε γκολ. Κάτι φυσιολογικό αν αναλογιστούμε πως αμφότερες οι ομάδες έχουν το γκολ εύκολο, ενώ δεν πείθουν με τις αμυντικές τους τοποθετήσεις. Ρευστό πάντως το 3-2 και η Σπάρτα ψάχνει για την ανατροπή, στο καυτό και κατάμεστο γήπεδο της. Η Γαλατά πάντως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αήττητη για 14 διαδοχικά ματς και έχει ως στόχο και τη διάκριση στην Ευρώπη. Ταξίδεψε στην Τσεχία με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση. Αμφότερες θα παλέψουν για την πρόκριση, αλλά δύσκολα το σκορ θα μείνει χαμηλά, όταν έχουμε να κάνουμε με δύο τόσο επιθετικές ομάδες, κρατάμε τον συνδυασμό αμφίσκορου και Over 2,5 στο 1.88.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement