Connect with us

Παναχαϊκή

NORTENOS: “Πόσο φοβάστε τον κόσμο της Παναχαϊκής”;

Published

on

Στην αντεπίθεση πέρασαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, Nortenos αναφέροντας πολύ σωστά ότι σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν είναι γιορτή. Κλείνοντας οι οργανωμένοι αναφέρουν ότι τιμωρείται μια ομάδα με γεμάτο γήπεδο χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ?
Αναρωτιόμαστε, που πρέπει να απευθυνθούμε για να ζητήσουμε συγγνώμη, που Σάββατο μεσημέρι ήρθαν στο γήπεδο 4000+ φίλαθλοι!
Που πρέπει να απολογηθούμε, γιατί στηρίζουμε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ με φωνή και παλμό, δείχνοντας την αφοσίωση μας, από τις κερκίδες!
Σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, κάποια επικίνδυνα διεστραμμένα μυαλά, αποφάσισαν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι γιορτή! Οτι το ποδόσφαιρο, πρέπει να παίζεται κεκλεισμένων των θυρών, γιατί κάποιοι είναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν, την χαρά του κόσμου, μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα!
Κύριοι, είστε απαράδεκτοι! Σας ενοχλούν τα γεμάτα γήπεδα και σας εξυπηρετούν τα γήπεδα της SL1 και SL2, που το 70% των αγώνων διεξάγονται με μ.ο. φιλάθλων τα 200 άτομα?
Αν αυτός είναι ο αρρωστημένος σας στόχος, τότε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, δεν εξυπηρετεί. Κλείστε τα γήπεδα δια παντός και γίνεται ο Ευρωπαϊκός περίγελος. Αλλα μην ξεχάσετε να κάνετε σημαία σας, οτι τιμωρήσατε μια ομάδα με γεμάτο γήπεδο και χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Να διαφημίσετε την ασχετοσύνη σας και το μίσος σας για το λαοφιλέστερο άθλημα και την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ.
Είστε για λύπηση…
Αναμένουμε άμεσα, άρση της αδικίας
και αποκατάσταση της πραγματικότητας.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement