Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Εξωραιστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καστελλοκάμπου συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης

Published

on

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΚΑΜΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ του Εξωραιστικού και Εκπολιτιστικου Συλλόγου Καστελλοκάμπου,ανα-κοινώνει ότι συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία της Τετάρτης 28 Φλεβάρη,την οποία διοργανώνουνουν εκατοντάδες Εργατικά Κέντρα και Σωματεία σε ολη την χωρα,και η ΑΔΕΔΥ.

 

Καλεί επίσης τα μέλη,τους φίλους του,και τους πολίτες της Πάτρας να συμμετέχουν στην Απεργία και να βροντοφωνάξουν το σύνθημα,ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,Το σύνθημα που δυστυχώς γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο επίκαιρο.

 

Επίκαιρο διότι¨ 

Την ημέρα της Απεργίας συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών,με τον φρικτό θάνατο 57,στην πλειοψηφία νέων  συνανθρώπων μας,Θυμάτων της περιφρόνησης του Κράτους στην ανθρώπινη ζωή,και της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Επέτειος κατά την οποία έχουμε καθήκον να απαιτήσουμε την αποκάλυψη και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

 

Η πρωτοφανής ακρίβεια στο ηλεκτρικό,στα καύσιμα,στα τρόφιμα,στις μεταφορές,παντού, που κατατρώει το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων,και το μετατρέπει σε τεράστια κέρδη των Ομίλων. 

  

    Και το πρόσφατο¨

Η κλοπή του πλούτου των Ασφαλιστικών Ταμείων,του ιδρώτα των Ασφαλισμένων,μέσω του χρηματιστηρίου,των δομημένων ομολόγων και της χρηματοδότησης των Ομίλων,ωδήγησε στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας,Οι εισφορές μας για δεκαετίες, μετατρέπηκαν σε κέρδη των Ομίλων της Υγείας.

 

     Και τοσα άλλα…..

     ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

      ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ24 ΦΛΕΒΑΡΗ,ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ,

       

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement