Connect with us

Αθλητισμός

Η «Παναχαϊκή ΙΔΕΑ» στο πλευρό των οπαδών

Published

on

Η Παναχαϊκή ΙΔΕΑ βρίσκεται στο πλευρό των φίλων της ομάδας μας που κρατούνται άνευ λόγου και αιτίας στην Ρόδο.

Χαιρετίζουμε τις ανακοινώσεις αμφοτέρων των ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και τις όποιες ενέργειες γίνονται τις τελευταίες ώρες και καλούμε σε περαιτέρω εγρήγορση όχι μόνον της Παναχαϊκής οικογένειας αλλα και της Πατρινής κοινωνίας καθώς και των φορέων της πόλης.

Ο κόσμος της Παναχαικής έχει αποδείξει το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα γήπεδα της επικράτειας και το αφήγημα που επιχείρεται να στηθεί από κύκλους της Ροδιακής ΠΑΕ ,πέρι δήθεν πρόκλησης των επεισοδίων από την πλευρά των φίλων της ομάδας, αποτελεί ένα κακογραμμένο τέχνασμα για να αποκρυφθούν οι ευθύνες της.

Από την πρώτη στιγμή, μέλη της Παναχαϊκής ΙΔΕΑΣ αλλά και σύσσωμος ο οργανισμός κινείται προς την κατεύθυνση εύρεσης λύσεων και παροχής βοήθειας. Καλούμε τον κόσμο της πόλης να συστρατευτεί δίπλα από αυτή την προσπάθεια και τους φορείς να ενεργήσουν αποφασιστικά!

Η ιστορική Παναχαϊκή, η ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Πάτρα, βρέθηκε για ώρες εγκλωβισμένη στα αποδυτήρια, δεχόμενη επίθεση, την ίδια ώρα που οι φίλοι της ομάδας μας πέραν της επιθέσεως καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν και ένα εχθρικό τοπικό σύστημα που για να καλύψει τους συντοπίτες του και την αδυναμία διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και διαχείρισης της κατάστασης που δημιουργήθηκε, χρέωσε τα επεισόδια στον κόσμο της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση!

Η Πάτρα δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση!

Οι Πατρινοί δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση!

Ο καθένας ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Υγ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Ροή ειδήσεων

Advertisement